samky Član 09.04.2015 #138 Chuza golf je vrh, sto se mene tice jos bi skinuo oznake s gepeka i ove krom rucke s vrata, al to su sitnice ovo ostalo je stvarno vrh
Chuza golf je vrh, sto se mene tice jos bi skinuo oznake s gepeka i ove krom rucke s vrata, al to su sitnice ovo ostalo je stvarno vrh
Chuza Član 09.04.2015 #139 Hvala puno,steke idu uskoro jer planiram farbat i lajsne i steke u boju auta i vjerovatno ide auto jos bar 1.5cm dole
Hvala puno,steke idu uskoro jer planiram farbat i lajsne i steke u boju auta i vjerovatno ide auto jos bar 1.5cm dole
vw_damir Član 09.04.2015 #142 Lajsne, znakovi, steke u boju auta i bit ce jebeni vrh. Svaka cast chuza.
Chuza Član 09.04.2015 #143 Hvala hvala znace mnogo ove pohvale nakon ovoliko rada i truda uskoro lajsne idu i steke u boju auta kako rekoh ,znakovi u crno a oznake golf i tdi ostaju na gepeku nemora bas svaki golf bit bez oznaka
Hvala hvala znace mnogo ove pohvale nakon ovoliko rada i truda uskoro lajsne idu i steke u boju auta kako rekoh ,znakovi u crno a oznake golf i tdi ostaju na gepeku nemora bas svaki golf bit bez oznaka
Chuza Član 25.05.2015 #147 Nije im dugo trebalo samo par mjeseci naruceno nekad krajem novembra prosle godine i evo danas stigli ovi prekidaci kao u Golf mk6 mk7 kostenlos bilder hochladen
Nije im dugo trebalo samo par mjeseci naruceno nekad krajem novembra prosle godine i evo danas stigli ovi prekidaci kao u Golf mk6 mk7 kostenlos bilder hochladen
Chuza Član 25.05.2015 #149 S obzirom na cijenu mislim da su pravo ok,kod drugara su isti vec par mjeseci u autu i nema problema funkcioniraju i ne gule se
S obzirom na cijenu mislim da su pravo ok,kod drugara su isti vec par mjeseci u autu i nema problema funkcioniraju i ne gule se