Član
Ja sam skinuo lip sa engleza cetvorke i bas se iznervirao isto auto i sve al ne pasu zabice sve i jednu morao prepravljat bas borba bila i da i kod mene je na kraju pola cm luta na krajevima tako je i bilo i na ovoj sa koje sam skinuo lip.Dali ostane pola cm lufta izmedju kraja spojlera i lipa kao npr lip kraci pola cm sa strana ako je oem
Meni je sad ok ne diram i ovo sam se napatio nebi bas experimentisao sa grijanjem svakako sam jedva pronasao i ovajSvaka 4 sa v6 lipom ima,isti problem kod mene je ista stvar oem lip a ostaje luft od pola cm a kopce sve idu rupa,na rupu tj sve se slazu volio bih to rjesit bode mi oci cuo sam da se moze grijat i,navlacit dosta se dobije sa strana e sad??
treba ga dobro navuciSvaka 4 sa v6 lipom ima,isti problem kod mene je ista stvar oem lip a ostaje luft od pola cm a kopce sve idu rupa,na rupu tj sve se slazu volio bih to rjesit bode mi oci cuo sam da se moze grijat i,navlacit dosta se dobije sa strana e sad??
Polovno al kao novo tak da je leglo extraextra..jel to naletilo polovno ili si novo uzimao..ja bi volio naci u kompletu sa tim limom pored papucica
Hvala na ponudi evo ove sam sredio pa cemo ovu sezonu na ovim kotrljatimaju od r32 tockovi jeftino mogu te povezati ako hoces
Posto su? Povezi meneimaju od r32 tockovi jeftino mogu te povezati ako hoces