Član
nermin suljagic je napisao(la):nemas klime
ma super je leglo,lijep golf...sretno u nastavku :icon_smile:
pa nema nista samo je tdi i 4motion nema ni el podizace nista go kao radikal :lol::lol::lol:
nermin suljagic je napisao(la):nemas klime
bobom4Motion je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):nemas klime
pa nema nista samo je tdi i 4motion nema ni el podizace nista go kao radikal :lol::lol::lol:
darko13 je napisao(la):bobom4Motion je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):nemas klime
Ako su ti važne te stvari lako se i to ubaci...Bitno je da on s vana izglede perfektno!!!
M A R E X je napisao(la):Extra izgledaju !
Jos kako ce da legnu na bijelu boju !?
darko13 je napisao(la):Isti ko kod mene samo crni ovo će biti perfekcija na bijelu boju
stallion je napisao(la):Lijepo, lijepo napreduje ...
Pozz iz Banjaluke .... Dejan - stallion .... Mercedes CLK sa streetrace-a, obecao sam se javiti pa evo!
Mozda ce ti lakse biti 10J, devetnaeske crne mrezaste sa chrom falcom ... 245/30
darko13 je napisao(la):Jesu to ti je maglenka u farovima ako nisi imao u starim da se to spojiti na prekidac od zadnje maglenke, jesu žuti prstenovi??? Mene to isto nervira razmisljao sam da stavim bjele umjesto zutih dioda ili da skroz eliminisem ea.
stallion je napisao(la):Shvasta, kako se ne znamo ako si iz BL, sto te nema u crankshaftu???
Seat bio moj, nije vise kod pasalica, sad je u Sarajevu
Skrabo je napisao(la):Fina cetvroka samo uzmes jos neke stopke dobre led i bit ce ekstra ako ih vec nisi uzeo