wispi je napisao(la):Ja bi ti rekao da zaobidjes Monroe ( al ipak se ogradjujem da sam ja naisao mozda na kopiju ) . Ja sam bio zamijenio 2 zadnja , platio 100 i neku marku i kroz manje od dva mjeseca jedan iscurio , posle nadjem dobre polovne original i evo ih odlicni vec duze vrijeme .
-Suki- je napisao(la):ja 4 monroa ubio ko zeca za 20 000km
Franki je napisao(la):-Suki- je napisao(la):ja 4 monroa ubio ko zeca za 20 000km
Kad si ih postavio jesu li imali onaj tupi zvuk na rupama? Ono znas tup tup ne znam kako da ti objasnim. Meni sad ima taj zvuk a ne znam kako da ga rijesim jer mi nije nikako "meko" auto. Sad ne znam je li zbog hladnoce pa je sve stegnilo ili nezz...Govorio mi je Enes da stegnem malo tablu ispod brisaca pa ne znam je li do toga da ona pravi taj zvuk na rupama.
Franki je napisao(la):-Suki- je napisao(la):ja 4 monroa ubio ko zeca za 20 000km
Kad si ih postavio jesu li imali onaj tupi zvuk na rupama? Ono znas tup tup ne znam kako da ti objasnim. Meni sad ima taj zvuk a ne znam kako da ga rijesim jer mi nije nikako "meko" auto. Sad ne znam je li zbog hladnoce pa je sve stegnilo ili nezz...Govorio mi je Enes da stegnem malo tablu ispod brisaca pa ne znam je li do toga da ona pravi taj zvuk na rupama.
emir_89 je napisao(la):Franki je napisao(la):-Suki- je napisao(la):ja 4 monroa ubio ko zeca za 20 000km
pretpostavljam da si ti navikao da "ljulja", a sad je "kruci"? isto je i meni bilo kad sam prije 2 god na starom fordu mijenjao amortizere. ja nivikao da preko neravnina ljulja auto i kad sam promijenio cudno mi bilo. mislim da je ista situacija i kod tebe...
namikbh je napisao(la):Franki je napisao(la):-Suki- je napisao(la):ja 4 monroa ubio ko zeca za 20 000km
Jesi zamjenio odbojne gume,naprijed nazad?