Član
GreenDevil je napisao(la):jbg kad si vec bez para treba ti kljuc 13 i ravni srafciger i eto snage nakon tvz CHIP-TUNNING golfa 2 hehehehehehehhehe
hohohohh joj kralju sto me pravo fino nasmija...a upravu si
GreenDevil je napisao(la):jbg kad si vec bez para treba ti kljuc 13 i ravni srafciger i eto snage nakon tvz CHIP-TUNNING golfa 2 hehehehehehehhehe
HerrNuki je napisao(la):jebes dizel nabavi 1.6 benz. i kompresor mu ubaci
HONEY je napisao(la):HerrNuki je napisao(la):jebes dizel nabavi 1.6 benz. i kompresor mu ubaci
molim da mi se imenuje netko u Bosni i Hercegovini tko ubacuje, nabacuje itd. (i tj. tko je to dosad uradio) turbine i kompresore na N/A benzinske motore
HerrNuki je napisao(la):HONEY je napisao(la):HerrNuki je napisao(la):jebes dizel nabavi 1.6 benz. i kompresor mu ubaci
molim da mi se imenuje netko u Bosni i Hercegovini tko ubacuje, nabacuje itd. (i tj. tko je to dosad uradio) turbine i kompresore na N/A benzinske motore
a i mene interesuje gdje bi mi to neko mogao uraditi u BIh i ako ko zna za koliko love
nokke je napisao(la):ljudi da vas pitam nest...slabo se razumijem u motore...ali zanima me koliko moj golf 2 1.6 TD 44kW ima konja...jel isti odnos 1kW=1.333 KS ili je zbog turbine drugaciji... i ako neko ima neki prijedlog kako da povecam broj konja...