Član
HONEY je napisao(la):Nexus je napisao(la):Bravo majstore,jesi namontiro roru,kako je ispalo???
o cemu ti bolan?
rora ili ti auspuh
HONEY je napisao(la):Nexus je napisao(la):Bravo majstore,jesi namontiro roru,kako je ispalo???
o cemu ti bolan?
Chuza je napisao(la):HONEY je napisao(la):Nexus je napisao(la):Bravo majstore,jesi namontiro roru,kako je ispalo???
o cemu ti bolan?
rora ili ti auspuh
HONEY je napisao(la):Chuza je napisao(la):HONEY je napisao(la):Nexus je napisao(la):Bravo majstore,jesi namontiro roru,kako je ispalo???
o cemu ti bolan?
rora ili ti auspuh
to su 2 razlicita pojma, koliko barem ja znam
no dobro, odgovorit cu... ne, nisam radio nista oko toga, jer cu morati prepravljati ispusne grane, na njih postavljati novi 44mm wastegate, pa napraviti njegov poseban ispuh.. pa sa turbine savijati (rezati i variti) cijevi novog ispuha.. pa lonce.. pa nosace.. roru mozda cak i ne radio vec ostavim samo cijev ovu da viri : - )
posto sve to iziskuje vadjenje motora van, a i 4motion ce iziskivati isto, onda sam odlucio da uradim oboje to odjednom, da ne vadim motor dva puta. nema zurbe, bitno je da su svi dijelovi ispuha kupljeni vec i da cekaju.
BoosT666 je napisao(la):Daj kad mu stisne gas po gradu imam osjecaj da ce boja spast kako ubrzavanje ima da te bog sacuva nedaj boze da proleti pored tebe osta ti bez odjece!
HONEY je napisao(la):BoosT666 je napisao(la):Daj kad mu stisne gas po gradu imam osjecaj da ce boja spast kako ubrzavanje ima da te bog sacuva nedaj boze da proleti pored tebe osta ti bez odjece!
jesi li bio neki dan u gradu kad sam malo dao gasa? :icon_biggrin:
smijem samo malo na aveniji nekad kad su obe trake slobodne od drugih auta.. jos je i kisa bila ovih dana pa slajdra i baca
BoosT666 je napisao(la):Da bio sam ja sjedim u kaficu petak vecer pijem pivo bogati kad se boca poce trest kad ono repo poslje lezeceg golf u jednu stranu pa u drugu pa proleti pored 3-ce gti ja mislim da je covjek mislio pobjeci iz auta ahhaahhahahaha kako ga je proletioo jjoooj da ste vidjeli tu scenu samo se izbaci u drugu traku i po gasu ajmmee!
Kad ces ic dole na pistu da ga probas?
VR6Boki je napisao(la):Zar slican kontroler ne radi i sam Haldex?!
Meni se cini da imaju u ponudi jedan takav, funkcija mu je da prebacuje vise snage straga, samo nisam siguran jel se moze manuelno setovati prenos snage na zadnju osovinu. No haldex vec serijski super radi, tako da ne bi trebao imati nekih problema...