lov2xlr8 je napisao(la):
ma nemoj se nervirati radi gluposti,pusti dušmane nek pricaju sta hoce,
onaj ko hoce moze uvijek stati na crtu i to je to
opasne pripreme imas za iducu godinu,hocel bit gotovo do iduce sezone?
ma realno ipak vise ja sam sebe ljutim nego mene drugi. nervira me sto nisam pokazao max sto sam trebao, ali ok, zato sad dizem snagu za iducu godine, i pokusat cu sloziti 4motion pogon do pocetka sezone ako ikako bude moguce. onda me stvarno nema sta sprijeciti vise, a snage ce biti jos vise dosta nego 2008.
ispuh cu zavrsiti mozda i ovaj mjesec.
4motion nadam se do pocetka sezone. mozda i propustim dio, jos stvarno nista ne znam. posla ce biti strasno, tek kad postavim sve slike, i sve bude gotovo, onda ce biti jasno koliko posao treba da se to slozi na mk2 golfa.
i 4motion komplet da se vrhunski slozi sve (tu racunam i kontroler haldexa, i sportsko kvacilo koje MORA drzati snagu, nema kockanja) nece doci ispod 3500 eura barem, samo to, bez drugih troskova na autu.
btw. ako nekoga zanima da samnom se dogovori unaprijed za prodaju dijelova ovoga pogona.. moze.
kad stavljao na proljece 4motion prodat cu :
- svoj mjenjac od passata syncro g60, druga i treca brzina stavljene od transporera, i drugi glavni pogon u mjenjacu, da bi sve brzine bile nesto "duze". i reduktor ide uz mjenjac.
-zglobove uz mjenjac. kupio nove prije tocno godinu dana, one vecega tipa od golfa, 100mm.
-zadnji most i visko spojku i zadnji diferencijal od golfa syncro.
-šaltung na sajle od passata syncro g60 (isto kao u g60 golfa)
-korpu i lamelu. sa 2.2 - 2.3 bar boosta turba + shoot nitra koji sam pucao, motor je radio sigurno oko 500ks. kvacilo nije proklizavalo ni momenta. razlog sto to moram prodati je sto ne pasuje na novi mjenjac koji cu stavljati, od S3, jbg.
cijene nece biti velike. ali prodati to mogu tek kad sve to skinem sa auta, do tada mi treba da se mogu vozati, ali mogu se okvirno dogovarati za dijelove