Fiesta_Boy Član 06.03.2007 #19 RE: GTi mk2 8 valve Dottore je napisao(la): Mojne Opela hahahaha evo snimka od prosle godine ... http://www.youtube.com/watch?v=AbbKhj_6OQk Kliknite za proširenje... ko iz rakete se ispali
RE: GTi mk2 8 valve Dottore je napisao(la): Mojne Opela hahahaha evo snimka od prosle godine ... http://www.youtube.com/watch?v=AbbKhj_6OQk Kliknite za proširenje... ko iz rakete se ispali
S speed Član 06.03.2007 #20 RE: GTi mk2 8 valve Fin Golf svidja mi se sto nije nadjidjan, sve extra :icon_smile:
JD. Član 06.03.2007 #21 RE: GTi mk2 8 valve mjera je golf jedino mi se auspuh ne svidja, previse strsi vani...
freekvw1983 Član 07.03.2007 #24 RE: GTi mk2 8 valve i ja kazem da je ovo jedan od najljepsih golfova dvica... prelijepo auto..
Dottore Član 07.03.2007 #25 RE: GTi mk2 8 valve JD. je napisao(la): mjera je golf jedino mi se auspuh ne svidja, previse strsi vani... Kliknite za proširenje... Bio je uvučen, ali onda mi udara vazduh na branik izgori perla Ostali, Hvala Vam na pozitivnim komentarima :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
RE: GTi mk2 8 valve JD. je napisao(la): mjera je golf jedino mi se auspuh ne svidja, previse strsi vani... Kliknite za proširenje... Bio je uvučen, ali onda mi udara vazduh na branik izgori perla Ostali, Hvala Vam na pozitivnim komentarima :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
X XR3iBoy Član 07.03.2007 #27 RE: GTi mk2 8 valve ma extra golf ocami da mi je jednog ovakog nista i ishe netreba
Alen_P Član 07.03.2007 #28 RE: GTi mk2 8 valve Kakav si mu tuniing radio ??? Hajde malo ispričaj , pa da i ja kupim jedan motor i da ga bacim na "hastal" ... Pozz
RE: GTi mk2 8 valve Kakav si mu tuniing radio ??? Hajde malo ispričaj , pa da i ja kupim jedan motor i da ga bacim na "hastal" ... Pozz
MONTOYA Član 12.03.2007 #29 RE: GTi mk2 8 valve Ma vec sam na nekom forumu bacio komentar na ovog golfa, fakat je mjera jos ove nove felne, uuuu.. P.s. Prodajes li sjedista? hehehe
RE: GTi mk2 8 valve Ma vec sam na nekom forumu bacio komentar na ovog golfa, fakat je mjera jos ove nove felne, uuuu.. P.s. Prodajes li sjedista? hehehe