Golf 2 G60 Rallye? Pogledati !!

Golf 2 G60 Rallye? Pogledati !!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ArminM je napisao(la):
GolFanatiCars je napisao(la):
e onda definitivnoo nije rallye a rubovi su mozda i radjeni, joj u zenici je bio jedan crni golf nesto radjen kao rallye ali daleko od origanala a mislim da je gti 16v jer tabla mu je imala znacku 16v ispod kasete pretinca a to su imali prvi modeli 16v

ima i sad, cesto pored magistrale bude, na nekoj praonici
juce ga ja vidio

;) znaci ziv je voza se

Član
ja sam gledao ovo auto.. origigi je auto samo sto je front look od obicnog.. auto u fenomenalnom stanju
prosle godine ga gledao, bio go ko lipa jos tada je trazio 2k KM

zaboravih...momak htjeo da ga radi sebi i odustane

.nOKe je napisao(la):
sto se tice ovih tema, i sto neki novopeceni clanovi daju sebi za pravo da diriguju ko sta smije pisati na forumu, mislim da iste treba sankcionisati.. samo na taj nacin sebi stvaraju negativnu reputaciju i izlazu se riziku da dobiju ban !

sto se tice teme, nisam gledao auto, cuo sam se sa vlasnikom, kaze da se auto nalazi negdje u svrakinom, ovako na izgled reklo bi se da je fabircki rallye, eh sad sta je sa farovima, kakva mu je unutrasnjost to nebih znao, ali da imam pare, svakako da bih ga uzeo, mislim da je dobra baza ;)
auto je bukvalno golo bilo noke, ni tapacirunga, ni sjedista.. nista nije bilo! pod mu je ODLICAN
momak ti zivi odmah u produzetku gdje je zivio rahmetli Zan

Član
Sto neko vec napisa, najbolje vidjeti ima li syncro ili da li ga je nekad imao. Ako nije, nije rally onda...

Član
Hajd ga znaj sta je,konto sam otic,pogledat ga,al nesto mi se ne ide vise.Ipak ako stoji par godine...

Član
i opet imas ralye od 7000 km koji vrijedi 7000e , ali naravno naci OEM branike, masku, farove je skoro pa nemoguca misija ali tko je golf fan vrijedi pokusati

Član
ArminM je napisao(la):
e onda definitivnoo nije rallye a rubovi su mozda i radjeni, joj u zenici je bio jedan crni golf nesto radjen kao rallye ali daleko od origanala a mislim da je gti 16v jer tabla mu je imala znacku 16v ispod kasete pretinca a to su imali prvi modeli 16v

juce ga ja vidio

chumuras je to sad;)
nije losa furka,blatobrani su mu isti ovakvi,eh sad,sta je origi,sta nije,ne bum znal :icon_smile:

bmwscaner je napisao(la):
i opet imas ralye od 7000 km koji vrijedi 7000e , ali naravno naci OEM branike, masku, farove je skoro pa nemoguca misija ali tko je golf fan vrijedi pokusati

Usvakom slucaju isplati ga se kupiti ali ako je karoserija stvarno parvi rally...istina jako tesko je naci dijelove,ali sve se moze...
Jel ima tko u blizini da to poslika u detalje da vidim':icon_question:

edoze je napisao(la):
ArminM je napisao(la):

juce ga ja vidio

chumuras je to sad;)
nije losa furka,blatobrani su mu isti ovakvi,eh sad,sta je origi,sta nije,ne bum znal :icon_smile:

ma ipak onako privlaci izgledom ali opet nije rallye a to za chumurusa nista novo. to je tipicno ima jos jedan iz zenice golf GTI tamno plavi na izgled pravo ocuvan al kad sam cuo da chumuras u njemu radi :icon_mad: bilo mi zao gti ja mozda i znas o kojem govorim ima kao neke petokrake felge i plitke falcove

cudo i ne bilo tesko naci ipak je mala brojka tih golfova u o odnosu ukupam broj duji

golf rallye oko 5500 a golf dvica sveukupno 6.300.987

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.