bolc je napisao(la):Kako može bit original rally 87" godište, mislim da je daljnja rasprava suvišna
bmwscaner je napisao(la):a kao da ne postoji prekucavanje i da je neki idiot ralye prekucao na obicne papire..
GolFanatiCars je napisao(la):nedavno nam rece nermin suljagic da je u zivinacama nekad bio jedan golf rallye i smijali se covijeku za golfu nisu poznavali tu izvedbu i bila dizel masina u njemu :lol::lol: kaze sadfkad sam shvatio sta je u pitanju zao mi golfa sto je dizel u njemu
Jedino G2_1.6B izjavljuje da treba pobit, zrelo razmisljanjezAaKy je napisao(la):A jeste i vi zavrli, sve to treba pobit.
Razmislite malo šta pišete.
Ako smo mi upućeni u te stvari, iako smo i mi slabo upućeni 70% bosanaca nije, i nisu nikada čuli za golf rallye, svakom je poznata samo dvojka je'an šes dizel, koga boli ku*ac za ostalo. Također i za ostala auta.
narod nije upućen u te stvari, i dok se nisam reg'o na forum nisam ni ja poznavao rallye golfa, nego samo slavnu je'an šes dizel.
Zato se smirite malo.
Ovo i ako je rallye, veoma teško da će se dovesti u origigi stanje, Bez detaljnijih slika se ništa nemože zaključiti, čak možda i dok se ne pogleda
zAaKy je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):nedavno nam rece nermin suljagic da je u zivinacama nekad bio jedan golf rallye i smijali se covijeku za golfu nisu poznavali tu izvedbu i bila dizel masina u njemu :lol::lol: kaze sadfkad sam shvatio sta je u pitanju zao mi golfa sto je dizel u njemu
O tom ti pričam.
Dosta raje se smije ovome, i misli kakva je ovo budaletina pravila, nisu ni svjesni šta je to
GolFanatiCars je napisao(la):zAaKy je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):nedavno nam rece nermin suljagic da je u zivinacama nekad bio jedan golf rallye i smijali se covijeku za golfu nisu poznavali tu izvedbu i bila dizel masina u njemu :lol::lol: kaze sadfkad sam shvatio sta je u pitanju zao mi golfa sto je dizel u njemu
O tom ti pričam.
Dosta raje se smije ovome, i misli kakva je ovo budaletina pravila, nisu ni svjesni šta je to
ima dosta tvornickih dodataka na nekim autima za koje ljudi kazu ovo je anti tuning
nazalost ali tako je
bmwscaner je napisao(la):u trebinju ili tako nesto bio je kompletan ralye bez motora za 600 km se prodavao prije par godina jer je bio RUZAN I PROSIREN BEZVEZE, kolega je kupio M3 kockicu za 1500 maraka i slicno nekome je to hrpa lima a neko svrsava na te aute
bmwscaner je napisao(la):a kao da ne postoji prekucavanje i da je neki idiot ralye prekucao na obicne papire..