Golf 2 G60 Rallye? Pogledati !!

Golf 2 G60 Rallye? Pogledati !!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
bmwscaner je napisao(la):
a kao da ne postoji prekucavanje i da je neki idiot ralye prekucao na obicne papire..

Pa tog treba zatvorit' u ludnicu ! Odma' ! Doduse sto nebi neko nije znao cijenit' takvo auto prodao ga u svabiji ili negdje dovez'o ga momak kao stranca i promjenio mu licni opis :icon_mad:

Oooojjj to sve pobit' treba ! :icon_mad:
;)

Pa i u oglasu pise da je 16v a vi kazete da je diesel...necemo raspravljati dok ne sjedu slike...zavuci se pod njega i slikaj tunel i pogon ako ga ima uopce...
nebi me iznenadilo da je stvarno relly bosna je prepuna frzeva:icon_smile:

Član
A jeste i vi zavrli, sve to treba pobit.
Razmislite malo šta pišete.
Ako smo mi upućeni u te stvari, iako smo i mi slabo upućeni 70% bosanaca nije, i nisu nikada čuli za golf rallye, svakom je poznata samo dvojka je'an šes dizel, koga boli ku*ac za ostalo. Također i za ostala auta.
narod nije upućen u te stvari, i dok se nisam reg'o na forum nisam ni ja poznavao rallye golfa, nego samo slavnu je'an šes dizel.
Zato se smirite malo.
Ovo i ako je rallye, veoma teško da će se dovesti u origigi stanje, Bez detaljnijih slika se ništa nemože zaključiti, čak možda i dok se ne pogleda

Član
u trebinju ili tako nesto bio je kompletan ralye bez motora za 600 km se prodavao prije par godina jer je bio RUZAN I PROSIREN BEZVEZE, kolega je kupio M3 kockicu za 1500 maraka i slicno nekome je to hrpa lima a neko svrsava na te aute

nedavno nam rece nermin suljagic da je u zivinacama nekad bio jedan golf rallye i smijali se covijeku za golfu nisu poznavali tu izvedbu i bila dizel masina u njemu :lol::lol: kaze sadfkad sam shvatio sta je u pitanju zao mi golfa sto je dizel u njemu

Član
GolFanatiCars je napisao(la):
nedavno nam rece nermin suljagic da je u zivinacama nekad bio jedan golf rallye i smijali se covijeku za golfu nisu poznavali tu izvedbu i bila dizel masina u njemu :lol::lol: kaze sadfkad sam shvatio sta je u pitanju zao mi golfa sto je dizel u njemu

O tom ti pričam.
Dosta raje se smije ovome, i misli kakva je ovo budaletina pravila, nisu ni svjesni šta je to
;)

Član
zAaKy je napisao(la):
A jeste i vi zavrli, sve to treba pobit.
Razmislite malo šta pišete.
Ako smo mi upućeni u te stvari, iako smo i mi slabo upućeni 70% bosanaca nije, i nisu nikada čuli za golf rallye, svakom je poznata samo dvojka je'an šes dizel, koga boli ku*ac za ostalo. Također i za ostala auta.
narod nije upućen u te stvari, i dok se nisam reg'o na forum nisam ni ja poznavao rallye golfa, nego samo slavnu je'an šes dizel.
Zato se smirite malo.
Ovo i ako je rallye, veoma teško da će se dovesti u origigi stanje, Bez detaljnijih slika se ništa nemože zaključiti, čak možda i dok se ne pogleda
Jedino G2_1.6B izjavljuje da treba pobit, zrelo razmisljanje :D

zAaKy je napisao(la):

O tom ti pričam.
Dosta raje se smije ovome, i misli kakva je ovo budaletina pravila, nisu ni svjesni šta je to
;)

ima dosta tvornickih dodataka na nekim autima za koje ljudi kazu ovo je anti tuning
nazalost ali tako je

Početnik
zAaKy je napisao(la):

O tom ti pričam.
;)

ima dosta tvornickih dodataka na nekim autima za koje ljudi kazu ovo je anti tuning
nazalost ali tako je

E da vecinom se raja smiju kad vide takva auta, a nekome je to saan !

@Zaaky: Da, dok se nisam regao na forum ni ja nisam znao za to u zadnjih par mjeseci sam preko foruma toliko naucio o autimaa to je smesno! A prije foruma da vidim M3 i G60 Rallye bi mi bili cisti anti-tuning dok su mi sad saan ! Za Rallye bi mislio vidi sta seljacine rade, ali na kraju mi se ispostavilo da je to danas auto koji bi definitivno zelio da imam i M3 kockica takodje, ali ih je nazalost tesko naci !

Jedino G2_1.6B izjavljuje da treba pobit, zrelo razmisljanje :D
[/quote]

Jednog 14-o godisnjaka ! :)

I da, i ne ! Nekad napisem takve stvari da se cesto pokajem sto sam ih uradio ili napisao ! :)

Član
u trebinju ili tako nesto bio je kompletan ralye bez motora za 600 km se prodavao prije par godina jer je bio RUZAN I PROSIREN BEZVEZE, kolega je kupio M3 kockicu za 1500 maraka i slicno nekome je to hrpa lima a neko svrsava na te aute

kad ljudi ne znaju sta imaju ;)

Početnik
Tuzno je to ! :)

Al' aj nek neko ode to pogledat imal' syncro i to(tj. jel original Rallye) mogli bi se u Svabiji naci djelovi.....eno ima Rally front za 650e na ebay-u pa i branici bi se mozda mogli negdje naci e al' G60 motor jedino normalan od 150KS se moze naci onaj iz Rally-e verzije tesko da ces gdje iskopati ! :( Jel ih je vecina unisteno ali uz neke prerade iz iz obicnog G60(npr. cipovanjem) se moze dobiti da se nagura 160KS kao na Rally-eu ! ;)

Legend
a kao da ne postoji prekucavanje i da je neki idiot ralye prekucao na obicne papire..

a ko da ostali rallye u bih, kao i oni silni editioni i fire&ice nisu prekucani :icon_confused:

da sigurno su nam se dede 90tih furali na ta auta..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.