Golf 2 G60 Rallye? Pogledati !!

Golf 2 G60 Rallye? Pogledati !!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
edoze je napisao(la):
bmwscaner je napisao(la):
u trebinju ili tako nesto bio je kompletan ralye bez motora za 600 km se prodavao prije par godina jer je bio RUZAN I PROSIREN BEZVEZE, kolega je kupio M3 kockicu za 1500 maraka i slicno nekome je to hrpa lima a neko svrsava na te aute

kad ljudi ne znaju sta imaju ;)

E kad bi ja naso takvog lika,koji ne zna,a prodaje vozilo,sigurno ga ne bi edukovao :icon_smile: Nego pare izbrojao,i pun gas,da se ne predomisli ;)

Član
G2_1.6B je napisao(la):
Tuzno je to ! :)

Al' aj nek neko ode to pogledat imal' syncro i to(tj. jel original Rallye) mogli bi se u Svabiji naci djelovi.....eno ima Rally front za 650e na ebay-u pa i branici bi se mozda mogli negdje naci e al' G60 motor jedino normalan od 150KS se moze naci onaj iz Rally-e verzije tesko da ces gdje iskopati ! :( Jel ih je vecina unisteno ali uz neke prerade iz iz obicnog G60(npr. cipovanjem) se moze dobiti da se nagura 160KS kao na Rally-eu ! ;)

Treba jedno 3-4k eura da se on dovede u pravo stanje ako ne i vise (naravno mislim u stanje orgi rallya );)

Početnik
Anes_mo je napisao(la):
G2_1.6B je napisao(la):
Tuzno je to ! :)

Al' aj nek neko ode to pogledat imal' syncro i to(tj. jel original Rallye) mogli bi se u Svabiji naci djelovi.....eno ima Rally front za 650e na ebay-u pa i branici bi se mozda mogli negdje naci e al' G60 motor jedino normalan od 150KS se moze naci onaj iz Rally-e verzije tesko da ces gdje iskopati ! :( Jel ih je vecina unisteno ali uz neke prerade iz iz obicnog G60(npr. cipovanjem) se moze dobiti da se nagura 160KS kao na Rally-eu ! ;)

Treba jedno 3-4k eura da se on dovede u pravo stanje ako ne i vise (naravno mislim u stanje orgi rallya );)

Da,da mozda cak i vise jer sam rallye front znaci vezni lim farovi i maska izadju cca oko 1k eura pa branici i oni su oko 1k e ako ih uspijes naci pa originalna unutrasnjost pa felge pa ovo pa ono izadje to finih 7-8k KM-ova :)

Al' da znam da je rallye i da imam 2k KM odma bih otisao po auto :) ;)

nedzadr je napisao(la):
edoze je napisao(la):
bmwscaner je napisao(la):
u trebinju ili tako nesto bio je kompletan ralye bez motora za 600 km se prodavao prije par godina jer je bio RUZAN I PROSIREN BEZVEZE, kolega je kupio M3 kockicu za 1500 maraka i slicno nekome je to hrpa lima a neko svrsava na te aute

kad ljudi ne znaju sta imaju ;)

E kad bi ja naso takvog lika,koji ne zna,a prodaje vozilo,sigurno ga ne bi edukovao :icon_smile: Nego pare izbrojao,i pun gas,da se ne predomisli ;)

Haha...da,da odmaa ! Ajmo pravit' ugovor prevodit auto na mene i cao ! :D

Član
Koji li su farovi na ovom:icon_question: :icon_smile:
takodjer, prednje stranice...
http://www.pik.ba/artikal/486102/golf-ii-1-8-gti-16v/

Početnik
Ovaj je pokusao napraviti Rallye-a ! Nije original pogledaj mu bokove nazad nema napred ima ossiim ako nije sta sjeceno prepakivano itd ;)

Član
Nemoj zezat, ja bash mislio pravi rally.

Nako mi bilo zanimljivo odakle mu rally stranice, pa kontam da nisu i farovi.

Član
G2_1.6B je napisao(la):
Ovaj je pokusao napraviti Rallye-a ! Nije original pogledaj mu bokove nazad nema napred ima ossiim ako nije sta sjeceno prepakivano itd ;)
prednje blatobrane je covjek extra uradio.. al je 5 vrata a koliko znam rallye golfova nema sa 5 vrata

Početnik
Mrva je napisao(la):
G2_1.6B je napisao(la):
prednje blatobrane je covjek extra uradio.. al je 5 vrata a koliko znam rallye golfova nema sa 5 vrata

Nema samo sa 3 !

@vw_damir Cini mi se da su mu farovi i prednji branik Rallye look! ;) Ma treba vise slika nemoze se ovako prosuditi nistaaa!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.