Član
MTR je napisao(la):@Sale : ta dionica Gradacac-Modrica-Doboj se ubila za one sa Discovery kanala , za par dana imali bi cijelu sezonu snimljenu , ja sam tu bar jednom sedmicno i pripremam se psihicki 2 dana , pogotovo sad kad ljudi rade po njivama , jao majko samo na jednom traktoru sam vidio da ima retrovizor , svi ostali ulijecu i izlijecu sa njive ko na pistu , boli njega racku ide li sta .
trenutno mi najvise idu na zivce oni sto idu 40-50 km/h na dionicama dje se moze ici 80-90 , ali problem je sto ga tu ne mozes obic jer vec imas 20 auta ispred sebe a dionica je zajebana i onda guslas za njim po pola sata , majke mi ja skrenem na prvi parking zapalim cigar , prodje 10-15 minuta i lagano , al djaba .
Sad kako je otvoren autoput i dosta je skupo za kamione svi se svalili ovamo na Busovaca - Kiseljak - Kobiljaca , ma ludilo , vise ne trebaju patrole ni kamere , ne mozes vozit vise od 30-40
2-3 puta me to zadesilo, kamion ispred mene a kolona se ufatila.. lik ne ide vise od 30 km/h, trebalo mi je 1,5h da dodjem sa Mostarskog do Kiseljaka... ima ih pun qrac :icon_mad:
Najgore mi je kad se neko "zalijepi" za gepek, pa moras vise gledati pozadi nego naprijed, pogotovo kamioni jer visina farova tacno u visini glave i retrovizora.. jos ako upale duga svjetla sto se nerijetko desava to je za izludit..
ili neki dan idem kroz grad i na jednom pjesackom prelazu, vidim lik hoce da predje i ja smanjim brzinu na 20-30 km/h, bio sam od njega udaljen 100-200m i on stane na pjesacki tacno na sred trake i gleda u mene.. jos mu je samo falio pistolj da me upuca kao u filmovima, ja stanem kad sam dosao do njega i sviram mu sto ne prelazi, lik nesto grana rukama, sam kontam idi se u 3 p.m. jos da ga pregazim da ga nosim na dusi... sve sami seljaci u p.m. :icon_mad: