Član
muha je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Evo imam ih na autu i sikreno cu reci...V-maxx je solidna gewinda ali ima 3 mane...
1. Nije od inoxa
2. Javlja se jedna greskica, a to je da lijeva prednja gewinda spusta oko 8mm vise nego desna
3. plasticne casice sto drze odbojne gume su karina, meni su pukle nakon malo vise od 7 dana...
Sto se tice ponasanja na cesti i izdrzljivosti, evo zna dado da ih koljem sasvim solidno, u drugoj se lezeci ponekad preleti, popile su dosad rupetina po ovim nasim finim cestama samo tako, ali dosad nista...
Ono sto zelim reci, da su stedili na manje vaznim stvarima, ali sto se tice gewinde kao gewinde, sasvim solidno funkcionisu za te pare
Naravno, kad s edomognem para, nabavljam si kw ili weitec hicon obavezno, ove sam uzeo jer su best buy za ove pare, a stari amortizeri su mi iscurili, dakle voznja je bila kdoa na divljem magarcu jasem
ovo rece covjek koji je imao Vmaxx na autu, bacio 400 EUR a mogao se jos malo stripiti i kupiti gewinde sa kojima je fun to drive car..
osim toga od ovjesa ti moze zivot zavisiti u kriticnoj situaciji pa razmisli..
a nase je*ene bih ceste su bas one za koje treba najbolja oprema da prezivis. po ravnom njemakcom autobahnu i brusilica tuning moze proci...
zato " razmisli" prije nego bude kasno, dao si za auto 30000KM i sad stedis na glupostima
weitec je 700 EUR i jos vratis PDV to je 600 EUR ????
nije porblem u tome da ja stedim na glupostima ja neeemmmaam te pare do ko zna kad a ne mogu voziti auto ovoliko visok to je j*eni terenac to je strasno visoko a 600 eura je dupl0 vise nego 330 eura koliko bi me dosle vmax-ice....
znaci da uzmem opruge i da bacim niz vjetar pare dok u zivotu ne skupim za gewinde kako treba... inace ne vjerujem u opruge jer sam za prosli auto kupio opruge i dzaba niz vjetar bacio 250 maraka jer auto nije pao ni milimetra... kupit cu onda ove opruge pa ko zna ako padne cent i to je bolje od ovog shto sad vozim ovo je strasno...
Muha jel radis ti s nekim bankama da na kredu uzmem weitec ???
znaci distancere imam i njih cu stavit cim se malo sredi vrijeme od ovih kamencica da mi ne bacaju tockovi kamencice po limu itd
ali pogledajte koliko je to visoko nema sanse da vozim cijelo ljeto ovako visoko...