RE: Ostali sportovi, fudbal, kosarka. itd.....
hasagic kod gola katastrofa, sto njegovo postavljanje na sredinu gola, sto nepomjeranje. i kao da sam znao da se izgovor trazi u njegovoj povredi (lafo). pa i ako je bio povrijedjen sto je stajao na gol, kad imamo jos jednog golmana minimalno istog kvaliteta??
tema br. 2, misimovic. KATASTROOOFAAAAA!!! nije potrcao citavu utakmicu, promasio extra dobru priliku, jos valjda iznerviran cinjenicom da je odigrao katastrofalnu utakmicu, uzima od pjanketa slobodnjak da izvodi. naravno i to maximalno usere. ne kontam sto ga susic nije izvadio iz igre pocetkom drugog poluvremena, a uveo ibricica.
da ne bude sve negativno, uz standardno dobrog spahu, svaka cast mujdzi koji je odlicno drzao desnu stranu, ibisevicu koji je extra odigrao, pored zabijenog gola, covjek je trcao, pravio pritisak, vracao se u defanzivu. takodje poprilicno dobro je i medunjanin odigrao i dokazao da bi po MOM misljenju trebao igrat cesce nego do sad.
iako je poprilicno dobro sinoc odigrao, mislim da je rahimic dao svoje sto se tice reprezentacije. mislim da bi puno bolja situacija bila da tu igraju medunjanin i jahic...
jbg, ni sreca nam nije bila naklonjena. al uvjeren sam da je pjanic sutao onaj slobodnjak sto je miske fulao, da bi zabio ili njega, ili onaj poslije. nemoguce je da momak fula 3 puta, sto dokazuju i one precke...