AnDel je napisao(la):carobnjak se vratio ...
http://www.youtube.com/watch?v=M0SL0ELFX3g
darko13 je napisao(la):Ne vjerujem da će Arsenal tek teko uzeti Shakhtar to mi je skroz sumnjiva utakmica, Braga je u skroz lošoj formi a i nemaju neku ekipu pa bi i tu moglo svašta biti po meni x najrealnije, Zilina iako Marseille nije u nekoj formi ne vjerujem da će izvući i bod...Chelsea trebao bi uzeti mada svako gostovanje u Rusiji nije ni blizu lakog, ja ne vjerujemd a ću igrati za sutra jer LŠ bog pogoditi nemože.
TuLe je napisao(la):nego jel ko gledo box... klitschko i onaj briggs... jest ga klitschko unistio...
darko13 je napisao(la):Ne vjerujem da će Arsenal tek teko uzeti Shakhtar to mi je skroz sumnjiva utakmica, Braga je u skroz lošoj formi a i nemaju neku ekipu pa bi i tu moglo svašta biti po meni x najrealnije, Zilina iako Marseille nije u nekoj formi ne vjerujem da će izvući i bod...Chelsea trebao bi uzeti mada svako gostovanje u Rusiji nije ni blizu lakog, ja ne vjerujemd a ću igrati za sutra jer LŠ bog pogoditi nemože.
emir_89 je napisao(la):darko13 je napisao(la):Ne vjerujem da će Arsenal tek teko uzeti Shakhtar to mi je skroz sumnjiva utakmica, Braga je u skroz lošoj formi a i nemaju neku ekipu pa bi i tu moglo svašta biti po meni x najrealnije, Zilina iako Marseille nije u nekoj formi ne vjerujem da će izvući i bod...Chelsea trebao bi uzeti mada svako gostovanje u Rusiji nije ni blizu lakog, ja ne vjerujemd a ću igrati za sutra jer LŠ bog pogoditi nemože.
ma sta kazes?? :lol: 5-0
emir_89 je napisao(la):mene roma jedino i obori kontam red je da i oni dobiju, al et. i odigro sam samo 2 listica po marku. onako beze. nesto ne volim ove evropske, pogotovo ligu prvaka kad nema puno tekmi da ja mogu fino probrat
kad izbacim bajern i marsej gdje su premale kvote, ostane 6 parova. btw, gdje ces od reala bjezat, jaki smo ko zemlja