IGY je napisao(la):joj fakat ste dosadni vise
imate temu i evo rokajte sve ovde
i nije to moja samoincijativna odluka
takva su pravila i ja ih samo sprovodim kako treba
boss_C200 je napisao(la):nodiash je napisao(la):Ma kljucaj igy i banuj sve redom..vidis ti kolko je to bezobrazan narod..otvara nove teme da bi pomogli nasim reprezentativcima da osvoje sto bolje mijesto..kako ih samo nije sramota..bezobraznici jedni :lol:
:lol:
jest vala bas...:icon_biggrin:
samo ne kontam ako je pod forum namjenjen za to da se NE pise o automobilima, zasto onda nemam pravo NE pisati o automobilima nego se svaka tema zakljucava...
ako se nekom ne svidja tema o fudbalu, vidi brate naslov i ne mora ni otvarati
eto sad kontam sta je u onoj temi, al samo link ima od ove teme...fuck:icon_rolleyes::icon_sad:
_JokeR_ je napisao(la):fkt ovaj put smo dobro prosli, kako je moglo biti francuzi su nam jedini pravi protivnici samo da Sajo odigra karte kako treba a Bgm sad imamo Asova u rukavu
mirzaa3 je napisao(la):_JokeR_ je napisao(la):fkt ovaj put smo dobro prosli, kako je moglo biti francuzi su nam jedini pravi protivnici samo da Sajo odigra karte kako treba a Bgm sad imamo Asova u rukavu
Sajo nam je trenutno glavni AS..Velika nepoznanica svima , ukljucujuci i nama , kao trener....Mozda i bude nesto abd
koki+ je napisao(la):mirzaa3 je napisao(la):_JokeR_ je napisao(la):fkt ovaj put smo dobro prosli, kako je moglo biti francuzi su nam jedini pravi protivnici samo da Sajo odigra karte kako treba a Bgm sad imamo Asova u rukavu
Sajo nam je trenutno glavni AS..Velika nepoznanica svima , ukljucujuci i nama , kao trener....Mozda i bude nesto abd
Sajo mi je nekako previse miran i cutljiv za ovu poziciju
koki+ je napisao(la):mirzaa3 je napisao(la):_JokeR_ je napisao(la):fkt ovaj put smo dobro prosli, kako je moglo biti francuzi su nam jedini pravi protivnici samo da Sajo odigra karte kako treba a Bgm sad imamo Asova u rukavu
Sajo mi je nekako previse miran i cutljiv za ovu poziciju