Član
Koliko ja vidim, na autu je od pocetka pa do sada ostao isti samo ovaj miris na retrovizoru.. Ostalo sve je modifikovanoNeko bi rekao samo spustio i felge zamenio a ono potpuni makeover svaka cast za auto
Koliko ja vidim, na autu je od pocetka pa do sada ostao isti samo ovaj miris na retrovizoru.. Ostalo sve je modifikovanoNeko bi rekao samo spustio i felge zamenio a ono potpuni makeover svaka cast za auto
Tako svi misle... niko ne vidi sta je sve uradjeno, ima tu jos dosta stvari pogotovu u unutrasnosti... hvalaNeko bi rekao samo spustio i felge zamenio a ono potpuni makeover svaka cast za auto
To je anti radar i za sve ostaloKoliko ja vidim, na autu je od pocetka pa do sada ostao isti samo ovaj miris na retrovizoru.. Ostalo sve je modifikovano
Hvala tiPerverzija, svaka cast
Mondeo je vrh, zlo, ja bi samo neke atraktivnije felge nasao za njega, nisu ni ove lose al previse su mi nekako "mirne" i obicne za njega, vise idu na neku eleganciju nego na ovaj sport titanium st look.
Mondeo je vrh, zlo, ja bi samo neke atraktivnije felge nasao za njega, nisu ni ove lose al previse su mi nekako "mirne" i obicne za njega, vise idu na neku eleganciju nego na ovaj sport titanium st look.
Ili ovi jelenski rogovi ili neke bijesne Vossen felge.. Mada i ove na njemu mu fino stoje, ne bih ja tu nista dirao realno
Ma folije su kasina, ljubicaste nekeNeko ti je bas dobro sfuserio folije
Auto je top, uradjen bas sa stilom, i zlaja to radi super. Najljepsi mondeo na nasim cestama sigurno
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk