Ti sibod onih srećnijih
A dobro izgleda ovako sa vana na slici
Sta bi sa motorom jesil rijesio problem il prodao auto ?
Radilica i lezajevi uredni, pritisak ulja dobar.. motor je sad dobar, ide 210 samo sto turbo zvizdi..sad to jos sredim i ostaje problem sa vagom u sjedistu i lafetu jednu da zamijenimznaci radilica uredu i lezajevi?
Trebas se oprobat s onim konjem sarajlicem, on je naturpijao svog stila na oko 180+ks. Znam da je turbo od 2.4, intercooler i ne znam ti sta jos. Mislim da mu je mapu radio onaj iz srbije, dejan, il kako vec. Auto odnosiDanas legao chip stage 1 + egr off. Stilo leti, ide za koji dan i stage 2, cca 160 KS. Ipak mi zena vozi ovo auto, sad ce joj bar biti lakse bez gasa vozit
Prodao ja auto, necu se oprobat ni s kim sutra idem gore na tvoj kraj da trazim drugo auto, mozda do Tesnja. A sto se tice mape, i ja imam dobar izvor, nije iskljuceno da se uzme punto jtd pa da se oprobam onda sa tim sarajlicem i slicnimaTrebas se oprobat s onim konjem sarajlicem, on je naturpijao svog stila na oko 180+ks. Znam da je turbo od 2.4, intercooler i ne znam ti sta jos. Mislim da mu je mapu radio onaj iz srbije, dejan, il kako vec. Auto odnosi
Svrati na pice
Halali, 062 015 155Nisi mi nikad broj poslao