RE: Fiat Croma 2.0 v6 turbo
Mali veliki update
Motor upalio prije nekoliko dana, provizorno naravno, sve onda sklonjeno da se lijepo pospaja i namontira.
Motor upasovan, sve podotezano, na mjestu, jucer zavrsio s pravljenjem nosaca za akumulator, nova mjesta za bobinu i plocicu, provukao svu instalaciju pospajao i lijepo sklonio, instrument tabla montirana, veci dio barem, sva crijeva i slicno razvucena i dotegnuta, ukratko, pod haubom je 96% sve na svom mjestu, jos par sitnica oko zica, odzraciti hidr. kvacilo i crijeva od goriva spojiti.
Inace povelik problem je iskrsnuo oko poluosovina, u jednom trenutku se cinilo da ce jedino rjesenje, s kojim bi bio sretan naravno, biti da pravim nove poluosovine...kad sam cuo cifru od 350 km nije mi bilo dobro
na svu srecu, nisam jos prodao dizelov mjenjac, i na drugovu preporuku izbijem ruze iz diferencijala,da usporedim s alfinim , i bogami, identicne
tako da sam uspio upasovati cromine fabricke poluosovine bez problema. Inace ne bi islo nikako, nema dovoljno mjesta da se pravi ikakav distancer, pixna ili slicno.
Sutra bi akobogda mogla pasti i test voznjica, nadam se