emirEX_sa je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):emirEX_sa je napisao(la):sta ocekivati od starog fiatovog dizelasa. da si kupio sa 1.9 JTD motorom pitao bi te onda da li bi ga poredio sa golfom
ma ganjo sam se i sa JTD-om i nije me ni on iznenadio, samo sto ima vecu max brzinu
cisto sumnjam i prosto ne vjerujem.
vjerovatno taj lik ne zna voziti ili se nije ganjao kako treba.
sve u svemu pohvala za izbor marke vozila. jedina zamjerka je taj motor al bitno je da se tebi svidja.
sretno i navozao se 5 puta vise nego sa golfom
GreenDevil je napisao(la):emirEX_sa je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):emirEX_sa je napisao(la):sta ocekivati od starog fiatovog dizelasa. da si kupio sa 1.9 JTD motorom pitao bi te onda da li bi ga poredio sa golfom
ma ganjo sam se i sa JTD-om i nije me ni on iznenadio, samo sto ima vecu max brzinu
cisto sumnjam i prosto ne vjerujem.
vjerovatno taj lik ne zna voziti ili se nije ganjao kako treba.
sve u svemu pohvala za izbor marke vozila. jedina zamjerka je taj motor al bitno je da se tebi svidja.
sretno i navozao se 5 puta vise nego sa golfom
Hvala drug
a nije da ga hvalim ali Golf je dosta brzi od Fiata, jedino je na max speed Fiat bolji, jer radjen mu je motor, i mislim da bi odero tog JTD na 400m, jer sam ga za to i radio
Death_beat je napisao(la):dobar dobar. ipak je noviji i ima dodatnu opremu :icon_biggrin:
neka je sa srecom, da te dobro sluzi
nenad je napisao(la):Cestitam na novom autu, svi cete vi polako na FiJate preci
emirEX_sa je napisao(la):sta ocekivati od starog fiatovog dizelasa. da si kupio sa 1.9 JTD motorom pitao bi te onda da li bi ga poredio sa golfom