Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
pa ***** te ja u poruci si napisao da imas samo prednje opruge, nigdje nisi spomenuo ni zadnjih ni amortizera ni kojih djavola.. ako je sve bilo trebao si napisati:icon_cry::icon_cry::icon_cry: joj joj joj.. a i lju sam na tebe u vezi onih farova sto ti je jaran mjenjao..znas da sam trazio,trebao si meni odma ponudit.. joj joj joj
RE: fiat bravo by elmir =)))..... jedna slika felgi na autu..
bilo u oglasima drug 7 dana...i niko se nije javio a prvo sam konto da ces ti...i onda sam i ovdje ti napisao da imam opruge i amortizere i opet si se usutio tako da sam mislio da te vise to ne zanima...:icon_rolleyes:
RE: fiat bravo by elmir =)))..... jedna slika felgi na autu..
Fele su fine nema sta,al iskreno mi se ne sviđa kako stoje na fiatu, i mislim da ovome bravu ne stoje falcerice tog tipa, proogoglaj malo pa vidi da vecina stylera fura ravan oblik fela na tom autu, jer nema linije za falcerica...
@error>> postujem tvoje misljenje ali ja mislim skroz suprotnoooo... a i slika mi je ispala skroz BEZVEZE jer sam slikao s pisljivim samsungom e250 s vga kamericom.. za koji dan cu uslikati s digitalcem kad operem auto pa ces vidit razlike..
@bravof>> joj joj joj drug autodijelove nisam otvorio odkako su premjestili felge i gume.. pa nisam nista vidio od tih dijelova:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry: