RE: Polo MK1 GT
Stanje Poljaka je fantasticno!
Video sam da si iz Modrice, moj Polo je prvi put uvezen u Modricu i tamo registrovan, pa je vozen u Beogradu pet godina i sada je kod mene u Sarajevu... Mnogo bih voleo da se licno sretnemo i pogledam ti auto, imam ogromnu dozu postovanja prema tom modelu. GT je nesto tek posebno, ovaj facelift je isao od '79. do '81. a GT-ovi su se radili u ogranicenim serijama '81. godine.
Motor je, istina, ekonomican i nemoj da ga vadis kada je vec ubacen, ali ponavljam, velika je steta sto je dirano to, sada je auto obezvredjen kao celina. Sto se tice felgi, potrazi nesto autenticno old school, nemoj da ga ukakis sa nekim modernim detaljima...
Metalni branici su interesantni samo ukoliko nadjes kompletnu masku i originalne branike sa Pola, mada ja bih ti preporucio da odrzis ovo sto imas jer fantasticno izgleda. Potpuno su u liniji, samo ih malo doteraj jer su matirali, kupi nova stakla zmigavaca i vec si na pravom putu.
Voleo bih da si mi blize, da ucestvujem u preporodu Poljaka!
Hajde brate, ostani aktivan, obavestavj nas o idejama, zeljama i radovima... tu smo da se nadopunjavamao i saradjujemo!