adi187 je napisao(la):Eto sad ti vise vrede ove celicne felge nego neke alu Dobro odradjeno :icon_smile:
sad su bolje nego fabricki sto je odradjeno inace ona fabricka zastita je nikakva nove kupis posle par mjeseci vec korozija od soli po njima :icon_rolleyes: Ovako rijesen problem na duzi vremenski period :icon_smile:
tvrdoglavi je napisao(la):dosta clanova ne zna sljedece: Do it yourself (DIY)-uradi sam
ne znam zasto spominjete kompresore,komore...sve i da imamo uslove,5 ljudi sa foruma ne zna koristit vec navedeno(ja prvi) :icon_rolleyes:
zbog spama ce moderatori zakljucat temu,pa onaj ko je nesto htio upitat,nece imati mogucnosti :icon_exclaim:
Upravu si zato, nedavno sam i ja svoje odradio koje su naizgled dobre izgledale, krenuo sa smirglanjem sva boja spade ko da su vodenim obojili :icon_biggrin: Sad su kvalitetnije puno...a sreca ne otvori temu kako sam radio jer bi pojedini moj rad ukaljali!adi187 je napisao(la):sad su bolje nego fabricki sto je odradjeno inace ona fabricka zastita je nikakva nove kupis posle par mjeseci vec korozija od soli po njima :icon_rolleyes: Ovako rijesen problem na duzi vremenski period :icon_smile:
bucky_mb@yahoo je napisao(la):prvo sto mogu reci, potrosio si 100km na materijale,, za taj novac si mogao
platiti da se lakiraju spricom, znaci odneses felge ostavis 5 dana dobijes nove felge
lakirane spricom, kvalitetnom bojom
druga stvar za DIY imas od mene veliki respect, postujem kad neko sam zna i hoce da radi,,
pa i da nauci,
treca stvar koju ti je Suki objasnio vec,, kvalitet tih sprejeva da ne znam koliko kostaju nasprem
sprice profesionalne je nula bodova,, isto tako dugovjecnost farbanja sprejom se ne moze porediti, jer sjaj se brzo izgubi,
boja krene da se mrezka, katastrofa blago receno,
priprema felgi ili bilo cega drugog poslije farbanja sprejom je mukotrpna, jer ta gov.a treba skinuti skroz pa
uraditi podlogu novu,, ludilo.
nemoj me pogresno shvatiti, ovo je prijateljski savjet. pozz