Član
P308 PH2 + sportska sjedista...da ne znam koliko predjem...izadjem iz njega ko' nov...
Zovi to kako hoces, ali premekana sjedista meni licno se ne svidjaju. Ako se ne osjecam ok dok sjedim, meni je to neudobno...Tebi mekana sjedala nisunudobna ! Ma ti Ti si meni car ne mogu da vjerujem skim ja polemisem
Da nisu varali morali bi najvjerovatnije razvijati potpuno nove dizelske motore...ovako im je jeftinije mnogo. Bilo.
Ma da pocnemo raspravu i o zeolitu i paladijumu, na isto cemo da dodjemoRazlog zbog kog je VW "morao" da vara je jer su stavljali katalizatore punjene Zeolitom (i samim tim ustedili 11milijardi).
Zato VW kupuje sav moguci Paladijum koji mogu (vec kupili preko 14 tona).
Ali eto neka se stručnjaci raspravljaju o sjedištima i uzitku
Sjedista golfaMa da pocnemo raspravu i o zeolitu i paladijumu, na isto cemo da dodjemo
Go k'rac.Sjedista golfa
Koji su to kraljevi, sad ce otprilike sa kaznom biti tu negdje na nuli. Racunajuci ustedu kroz navedeno, plus nisu morali razvijati motore itd itd.. Ma uglavnom ima neka caka, nebi tek tako riskirali.Razlog zbog kog je VW "morao" da vara je jer su stavljali katalizatore punjene Zeolitom (i samim tim ustedili 11milijardi).
Zato VW kupuje sav moguci Paladijum koji mogu (vec kupili preko 14 tona).
Ali eto neka se stručnjaci raspravljaju o sjedištima i uzitku
nije!Go k'rac.
Jeste!
O da oko nule ili ispod.Koji su to kraljevi, sad ce otprilike sa kaznom biti tu negdje na nuli. Racunajuci ustedu kroz navedeno, plus nisu morali razvijati motore itd itd.. Ma uglavnom ima neka caka, nebi tek tako riskirali.
Sjedista golfa
Go k'rac.
Jeste!