edin.m je napisao(la):Ja skinuo sa ovog gore linka kad sam usao trazi kao neki kod ali se to moze preskociti pa sam nekako usao u igru al mi grafika cista 0 ja kad sam gledao na you tube predobro stvarno izgleda al u mene ni slicno sta bi moglo biti pojma nemam :icon_question::icon_question:
B.M - Floyd je napisao(la):Ja sam igro ETS 1 i bilo je extra stvarno,samo me je*u one kazne za brzu vožnju "Speeding offence" ili kako je već bilo :lol: Nema većeg meraka nego uzeti onaj najjači kamion i nabudžiti ga maksimalno,staviš na manuelni mijenjač,otkačiš prikolicu i onda se kurčiš po gradu,ko fol od semafora do semafora potežeš se,samo jebeno ga izšaltati,14 brzina :lol: 3. 4. 5. 6. 7. 8. samo preskočiš on puni ko sumanut',je*e se njemu :lol:
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):edin.m je napisao(la):Ja skinuo sa ovog gore linka kad sam usao trazi kao neki kod ali se to moze preskociti pa sam nekako usao u igru al mi grafika cista 0 ja kad sam gledao na you tube predobro stvarno izgleda al u mene ni slicno sta bi moglo biti pojma nemam :icon_question::icon_question:
Pa tu gdje je bio link ima i taj kod, jesi ga preskocio ali igras demo, desetak prikolica i neces moci vise, a to sto se grafike tice to je do tvog kompa...
Hahahaahah :lol::lol:Little Dragon je napisao(la):je*e me rikverc opasno :lol:
Benny_BMW je napisao(la):edine evo ti kod THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
edin.m je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):edin.m je napisao(la):Ja skinuo sa ovog gore linka kad sam usao trazi kao neki kod ali se to moze preskociti pa sam nekako usao u igru al mi grafika cista 0 ja kad sam gledao na you tube predobro stvarno izgleda al u mene ni slicno sta bi moglo biti pojma nemam :icon_question::icon_question:
Pa tu gdje je bio link ima i taj kod, jesi ga preskocio ali igras demo, desetak prikolica i neces moci vise, a to sto se grafike tice to je do tvog kompa...
Ma i ja sam odmah pretpostavio da je do kompjutera al sta je tu je...
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):edin.m je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):edin.m je napisao(la):Ja skinuo sa ovog gore linka kad sam usao trazi kao neki kod ali se to moze preskociti pa sam nekako usao u igru al mi grafika cista 0 ja kad sam gledao na you tube predobro stvarno izgleda al u mene ni slicno sta bi moglo biti pojma nemam :icon_question::icon_question:
Ma i ja sam odmah pretpostavio da je do kompjutera al sta je tu je...
A ima par caka, programi kao game gain 2, gamo booster 3, i jos neka podesavanja da malo poboljsaju performanse kompa, ali ne mozes ocekivati cudo, bitno je da ti ne steka...