Član
Evo da predstavim "novu" staru pilu .Moja četvrta Honda po redu (Civic 1.5 EK3,Prelude VTi 2.2 VTEC BB6,Civic Type R EP3) i nikad dosta...imao sam prije toga Yuga,2 Golfa diesel i kad sam kupio prvog Civica (1.5 115KS) mislio sam da sam kupio Ferrarija(u odnosu na diesel s 64KS) to je bila ljubav na prvi pogled,zvuk,okretaji itd...
ex CTR EP3 taman sam ga sredio po svom(fali samo još LSD i spuštanje)
i osvane Integra u oglasu,to nisam mogao propustiti nakon čitanja hrpe testova na netu da je najbolji N/A auto s prednjim pogonom za užitak u sportskoj vožnji.
Integra Type R DC2 Starlight black pearl 1999g
Malo podataka za neupućene...
1800 ccm 16V DOHC VTEC ,B18C6
190 KS / 8000RPMs,Redline 8400,cutoff 8700RPMs
178NM / 7300RPMs
0-100 KM/h 6.7sec
Max speed 236km/h
Weight(A/C model) 1140kg
-5 speed manual
-Torque-sensitive helical limited slip differential(LSD)
Od modova kad sam je kupio imala je samo Supersprint 4-2-1 ispušnu granu.
neke sitnice sam već kupio (naravno servis pošten zamjena velikih selena itd)tako da je sad ovako...
-Supersprint 4-2-1 race manifold
-OBX Twinloop muffler
-AEM cold air intake (+ K&N filter,Injen hydroshield)
-Energy suspension motor mount inserts
-Energy suspension shift bushings
Sljedeće planiram KONI sport štelajuće amortizere da ju spustim cca 2.5 cm,window visors,skupljanje para za Mugen komplet ispuh twin loop i neke što lakše felge 16'.Bolje fotke kad se olakira prednji branik i ispolira pila...
Šta da vam, kažem auto je predobar,ležanje na cesti,osjećaj na volanu za cestu,mjenjač,grip(LSD),razvrtavanje motora i blokada na 8700,nema zvučne izolacije tako da s CAIjem ima zvuk VTECa kakav nisam čuo na nijednoj Hondi,stvarno treba doživit to sve...naravno osjeti se svaka rupa na cesti i čuje sve izvana i ispod haube.Potrošnja mješovito(većina grad) oko 450km s 50 litara.
ex CTR EP3 taman sam ga sredio po svom(fali samo još LSD i spuštanje)
i osvane Integra u oglasu,to nisam mogao propustiti nakon čitanja hrpe testova na netu da je najbolji N/A auto s prednjim pogonom za užitak u sportskoj vožnji.
Integra Type R DC2 Starlight black pearl 1999g
Malo podataka za neupućene...
1800 ccm 16V DOHC VTEC ,B18C6
190 KS / 8000RPMs,Redline 8400,cutoff 8700RPMs
178NM / 7300RPMs
0-100 KM/h 6.7sec
Max speed 236km/h
Weight(A/C model) 1140kg
-5 speed manual
-Torque-sensitive helical limited slip differential(LSD)
Od modova kad sam je kupio imala je samo Supersprint 4-2-1 ispušnu granu.
neke sitnice sam već kupio (naravno servis pošten zamjena velikih selena itd)tako da je sad ovako...
-Supersprint 4-2-1 race manifold
-OBX Twinloop muffler
-AEM cold air intake (+ K&N filter,Injen hydroshield)
-Energy suspension motor mount inserts
-Energy suspension shift bushings
Sljedeće planiram KONI sport štelajuće amortizere da ju spustim cca 2.5 cm,window visors,skupljanje para za Mugen komplet ispuh twin loop i neke što lakše felge 16'.Bolje fotke kad se olakira prednji branik i ispolira pila...
Šta da vam, kažem auto je predobar,ležanje na cesti,osjećaj na volanu za cestu,mjenjač,grip(LSD),razvrtavanje motora i blokada na 8700,nema zvučne izolacije tako da s CAIjem ima zvuk VTECa kakav nisam čuo na nijednoj Hondi,stvarno treba doživit to sve...naravno osjeti se svaka rupa na cesti i čuje sve izvana i ispod haube.Potrošnja mješovito(većina grad) oko 450km s 50 litara.