Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
premocno je ovo,sada se nadam da ce biti jos vise slika,kad krene sklapanje i to sve,neka je sa srecom u daljnjim radovima,,boja je prelijepa,svaka cast
samo nek se radi,pravi si zaljubljenik i znas dobro sta radis ,svaka cast......
i btw nisam mogao a da ne spomenem...ove bbs-ke na sedmici sto su upale na kadar.....boze BOLESNO
hvala ljudi velika da znaci pohvala znaci i hvala vama,to znaci dase dobro radi i nadam se da radim dobro
bice slika i svega samo polako ima tu posla jos oko nje dosta,ja se neyurim ocu da bude sve kako treba i da to moze da sluzi svrsi,da sam miran dugo godina sa njom a i za obilaske kolega sirom bivse juge posto ih imam dosta
a da nisu ono bbs ono su neke amircke felge inace su 20 coli i bolesno leze na sedmici et je neki bolestan posto su menjanji prstenovi nazad i ona ce biti uskoro gotova pa ce biti koja slicica usput
i opet hvala na podrsci sledi jos slika uskoro
nefali tu nista nego sam ja izgubio sifru pa sam napravio novi registar i sada je ovako ali bitno je nastaviti sto sam poceo i sto sam ovde na forumu,posto imam drugara u BiH pa nebi bas da odustenem i razocaram ljude o daljim postovima i slikama