Član
malo ks i nm daju u odnosu na renomirane tunereto si imao lose iskustvo?
malo ks i nm daju u odnosu na renomirane tunereto si imao lose iskustvo?
Jedino revo daje bas vise al....meni je ok i ovako nego imati vise ks pa da svaki dan cekam da nesto crkne.jer nasa auta realno stara su 10 god i vise.gdje je tu zamor materijala.ne kvalitetno odrzavanje itd itdmalo ks i nm daju u odnosu na renomirane tunere
@mara, da imalo poznaješ princip rada i sam sklop valjaka znao bi da je upgrade postojećih sa 2wd na 4wd nemoguć
A druga stvar o procentu ti baš nema nikakvog smisla. Taman da je jedan u Sarajevu tu će moći izmjeriti samo, a znamo da ima puno više od jedan. Kolko je samo bmw x drive, pa audi quattro pa pa
Evo prvi Simanić, ako ima čovjek privatno 4wd neće moći izmjeriti kod sebe, nego će morati otići u Cartech, jer mu je to najbliže
ti hdi imaju neku antituning zastitu, negdje sam citao...pa ih ne radi svako... sta u praksi to znaci nemam pojma.. znam samo da je skupljekako se ponasa 1.6 HDI sa cipom, glede pouzdanosti, moment se svakako dobije ali pouzdanot me najvise interesuje
Ja mislim da se vadi ECU iz auta, mada ovo je mazda, kod nje se nista ne zna, mene strah kad bi odradio to sve, trajnost turbine, mjenjaca, zamajca, diferencijala, osovina , polu oscovina