Dali neko zna dali odgovara prednji lijevi blatobran sa Audi A6 karavan 1999.god. na facelift Audi A6 limuzina 2002.god.?
Odakle dobos u golfu 4 koda u njeg nisu bili diskovi na sva 4 tocka?Golf 4 kocioni dobos kod : 1J1 614 105 Q ( sa espom ) , da li moze neko provjeriti u ETKI ili nekom drugom programu da li pase neki drugi ili bas mora biti isti kod?
Mislim da kolega misli na servo doboš,napred,kod motora...Odakle dobos u golfu 4 koda u njeg nisu bili diskovi na sva 4 tocka?
Zna li neko?Dali neko zna dali odgovara prednji lijevi blatobran sa Audi A6 karavan 1999.god. na facelift Audi A6 limuzina 2002.god.?
Cupra lip ja mislim..Zanima me da li neko zna gdje se moze kupiti ovakav lip i koja je cijena? (U pitanju je Audi A3)
Pogledajte prilog 65533
A osim toga zanima me i gdje nabaviti prednju mrezastu masku kao sa slike (nasao sam samo za masivnije modele tipa A6 i dalje > citaj: ne znam da li su iste dimenzije kao kod A3)..
Pogledajte prilog 65534
Idealno bi bilo da oboje ima kod nas da se kupi bez dovlacenja iz drugih drzava al svaki prijedlog me zanima. Pisite ovdje ili viber 062985872
Takodjer odabrao sam ovu temu ako ne ovaj lip ako pase neki od drugog modela auta..
Potrebo za Audi A3 sportback 2006 god