Onda izvaljuje one ogrebotine hahahahahaaA ako upalis cekic na busilici, mozel onda
A zasto???Da se mi razumijemo nema poliranja farova busilicom
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Zato sto se poliranje radi iskljucivo polir masinama.A zasto???
Ok to normalno ko ima polir masinu...a ko nema zasto ne kupiiti nastavak za busilicu ili aku i s tim radit?Mislim da to bar moze da se rade farovi s tim...ne mislim sad na poliranje auta vec samo ja farove...Zato sto se poliranje radi iskljucivo polir masinama.
Kolega prije ti je objasnio.Najbolja stvar po meni za poliranje svega je ekscentricna slajfarica. Pogledajte po ytb kakve magije praviOk to normalno ko ima polir masinu...a ko nema zasto ne kupiiti nastavak za busilicu ili aku i s tim radit?Mislim da to bar moze da se rade farovi s tim...ne mislim sad na poliranje auta vec samo ja farove...
Pihh...ja samo kazem za ono sto 90% neko ima kod kuce ...busilica...sad pod ti. Normalno da ne mislim na velike busilice vec male i normalno bez cekica..Kolega prije ti je objasnio.Najbolja stvar po meni za poliranje svega je ekscentricna slajfarica. Pogledajte po ytb kakve magije pravi
Najbolje je na hilti te22 nabit nastavak pa polirat. Najobicnijih polirki po bingu ima po 30 40 km a te pare mozes izvuci na farovima samo. PozdravPihh...ja samo kazem za ono sto 90% neko ima kod kuce ...busilica...sad pod ti. Normalno da ne mislim na velike busilice vec male i normalno bez cekica..
Svako zna da je najbolje polirka ili slajferica..ali koliko nas ima kod kuce jedno od to dvoje?
Ja govorim iz licnog iskustva...nisam mnogo farova uradio mzd 50-tak manje vise i sve su uradjeni sa busilicom i niko se nije vratio da mora ponovo poliranje...
Ja samo kazem da je jeftinije kupiti nastavak za aku ili busilicu ko misli sebi da radi...