a ništa uzmi,posudi,kupi, gps otiđi na auto cestu stisni ga do recimo 120 ili 150 nemoj više da ne bi bilo skupo..(presretači ili slične stvari).očitaj koliko je na čukama usporedi s gps uređajem i to je to.
Kod mene npr. podatak iz BC-a kad ga resetiram npr pri točno 150km/h po čukama on pokazuje 144 km/h na BC kao prosječnu brzinu.
Pa na autima i više klase brzinomjer laže ili ti ima odstupanja tak da ...ne uzimaš to previše k srcu..
ak gledaš konstanto u gps onda skužiš da se u stvarnosti vučeš ...dok pogled prema čukama brzinomjera ti daje osječaj "Šumahera". Tak da ..ma ne uzrujavaj se radi takvih stvari...:icon_smile:
al ak hočeš točno znat koliko brzo ideš onda je gps...zakon ili ti presretač ..al ovaj drugi je uvijek skuplji od bilo kojeg uređaja bar kod nas u HR
da se i preko VAG coma nešto isprogramirat da se vrijednosti izjednače...al to je po meni nuklearna fizika za takvu sitnicu
edit: upssssss tek sad sam skužio da se radi o golfu dvici (ak si me pital za svoj auto) tak da nikakav Vag com ..only GPS...pa stisni i gledaj u čuke,valjda će sajla izdržat od km sata..moj .stari je imal G2 1.6D "91 s 5 ganga i maximala mi je išel po ćukama 158km/h tu negdje)