Kakav je to elektricar???? Taj ili pojma nema, ili ti valja suplju, da ti uzme koju marku vise.
Ne znam napamet koje su boje zica za zakljucavanje i otkljucavanje, ali za zmigavce su crno-zelena i crno-bijela. Na te dvije zice trebas dovesti signal iz baze od daljinaca. Neka od njih imaju vec dvije zice, sad za Octopusa ne znam, mislim cak da mozda i ima i to ti je najjednostavnija varijanta. Jednuod zica koje su predvidjene za zmigavce (vidi shemu) spoji na crno-zelenu zicu, a drugu na crno-bijelu (naci ces ih u pragu sa vozaceve strane u buntukoji ide prema zadnjem kraju auta)
Ako imas samo jednu zicu za zmigavce na bazi od daljinaca, onda tu jednu zicu moras razgranati na dvije uz upotrebu dvije diode (to kupis bilo kojoj prodavnici elektronicke opreme, ili u nekom RTV servisu, samo trazi da je za sto vecu amperazu).
Te diode izgledaju ovako ...
http://www.tech-faq.com/images/Article%20Images/electronics/basic%20electronics/Diode.jpg
a spojices ih tako sto ces krajeve suprotne od ovog sivog prstena spojiti zajedno i onda spojiti na tu zicu od baze za daljince, a slobodne krajeve dioda (sa strane na kojoj je sivi prsten) ces razvesti na crno-zelenu i crno-bijelu zicu.
Eto, pokusao sam ti maksimalno pojednostaviti. Nadam se da ce pomoci.
EDIT : Evo, nasao sam na netu i koja je zica za centralnu. Zeleno-crvena i nalazi se u vozacevom "kick-panelu" tj. u dijelu gdje ti je rucica za otvaranje haube (lijevo od papucice kvacila). Nju trebas presjeci, a onda nadji na semi od daljinca kako se spaja na vakuumski sistem zakljucavanja i ne zaboravi da prebacis onaj "jumper" u polozaj koji produzuje trejanje impulsa zakljucavanja na 4 sec (pise ti i to u semi ja mislim)