Dali je istina???!!!

Dali je istina???!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
sve to zavisi od mjesta do mjesta gdje se radi tehnicki. prije nepunih mjesec dana bio sa jaranom ovdje u vogosci kod mercedesovog servisa sto se radi tehnicki. ljudi gledali samo one osnovne stvari. cak nisu ni provjerili rade li farovi (doduse bila nova mazda 6) :icon_biggrin:

Član
ja juce bio na tehnickom nisu me nista peglali jos sam imao dosta propusta (rucna mi nije dobro hvatala;odnosno desni tocak, jedva stao na valjke jer mi je nisko auto cak sam i udario bio prag kad sam ulazio, kad je prikljucio onaj senzor na auspuh covjek se za glavu uhvatio...) covjek mi samo rekao sta nije uredu,uslikao i rakao hajd idi uredu je...auto je tehnicki ispravno ali te gluposti tipa stakla,spustenost auta,spojleri,auspuh,gume,felge,farovi...nista nije ni gledao a ne da me pegla za to...
P.S. tehnicki radio na Cengic vili...

JD.

Član
emirEX_sa je napisao(la):
ja kad sam bio zadnji put na tehnickom sve su mi zivo ispregledali od serijskih brojeva sasije do broja motora, slikali auto sprijeda, sazada, sastrane i odozdo. posto imaju na onom racunaru instalirane software za sva vozila prema broju sasije provjerili su mi ostale podatke (boja, broj motora, kubikaza, snaga, obrtni moment, boja unutrasnjosti, opremu ma bruku stvari).

u decembru 2008 ?

ja bio na tehnickom u aprilu ove god, i nista nisu gledali, samo provukli auto na one valjke i haj zdravo. za folije nista nisu rekli, haube nisu digli, svjetla ni pogledali, odozdo nista, opremu nista i slicno...

jesu jedino zapisali dimenzije guma, i to je to, al to su radili i prosle god

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.