Evo meni istice registracija u utorak i bas razgovarao sam sa covekom iz osiguranja u vezi sa slikanjem automobila. Kaze baja da je to samo puka formalnost, a ostalo je sve u duhu naseg mentaliteta, bitno je samo da se pojavis na tehnickom. A ovo za upisivanje dimenzija guma je verovatno neka karikirana dezinformacija. Naravno, postoji indeks guma koji se nalazi u fabrickoj specifikaciji automobila, i odstupanja od tog indeksa najcesce uticu na vozna svojstva i stete podvozju. U svetu gde vlada zakon i intelekt za siru gumu ili vecu felgu potrebno pre svega pripremiti automobil... kako je nasa prijateljica RCat navela tada se radi "TUV - atest", i uopste za sve sto se naknadno modifikuje na autu potrebno je izvrsiti proveru da li je to sigurno da se pusti u saobracaj (nosaci za bicikla, auspusi...). Posto zivimo u ovoj Somaliji, i sam odlazak na tehnicki nam ne pase, ne moramo da se sekiramo oko uvodjenja nekog besmislenog zakona od kojeg niko nece imati koristi. Pa ni starosnu granicu uvoza nam jos uvek nisu pomerili...:icon_smile: