BMW-GTI je napisao(la):zen3dom je napisao(la):Iskreno ovdje se svi drze jednog stava, reci ce i da ne valja i da je selo chuning i bla bla bla, a sutra bi prvi nakacili na auto.....
Ja bih iskreno prvi stavio....
E sad, na tvom auticu, ni jedna od ovih kombinacija mi se ne svidja kako stoji, malo su i kratke za tvoje farove da bi dobio ono sto hoces. Ja bih ti savjetovao da uzmes duze i uradis nesto poput dayline osvjetljenja u farovima (da ubacis unutra), a ove male ili da iskoristis za nesto drugo ili mozda mozes Angel Eyes, lako za oblikovati i dobro svijetli.
Kako god, budi kreativan, i gledaj da se tebi svidi, a kod dojadi mozes skinuti uvijek
Hahahahaha e sto si me prestigo za ideju...ja sam to mislio da kazem, da proba da ih iskorsitis za angel eyes, ako uspe bila bi bas fora...al nemoj u masku, ne stoji mu xD I za mene diode nisu seljo tuning, ispadne to vrlo lepo, pa sva novija auta imaju led diode za svetla, farove itd....
Schumi je napisao(la):Hehe hajde vi kojima se sviđa ova ideja dajte linkove od garaža baš da pogledam na šta liče vaša auta!
passat2003 je napisao(la):.a zasto plava nije mi jasno ....da je bijela pa inekako jedino ako imas plave xenone nisam fkt u toku s tvojom garazom nisam zapazio.....
peugeot206 je napisao(la):Svijetle bijelo (iako na slici izgledaju plavkasto).
Schumi je napisao(la):Hehe hajde vi kojima se sviđa ova ideja dajte linkove od garaža baš da pogledam na šta liče vaša auta!
:lol::lol: il priljepi na njega ako ti odgovara dužina da ne pišaš po dasci:lol::lol:Schumi je napisao(la):Stavi to u sobu negdje pri ruci jer jedini način da iskoristiš te ledice jeste kad ideš pišati naveče da ne pališ svjetlo pa osvjetliš sa tim