Astra je napisao(la):cista prevara, narocito jer kaze da se ovim bavi bez naknade, vozi audi a8, a tek da kuce vidite... bilo je nedavno na novoj tv dok je bio u hr... po meni prevara
s1ck je napisao(la):Astra je napisao(la):cista prevara, narocito jer kaze da se ovim bavi bez naknade, vozi audi a8, a tek da kuce vidite... bilo je nedavno na novoj tv dok je bio u hr... po meni prevara
ti bio kod njega jel?
Astra je napisao(la):cista prevara, narocito jer kaze da se ovim bavi bez naknade, vozi audi a8, a tek da kuce vidite... bilo je nedavno na novoj tv dok je bio u hr... po meni prevara
emir_89 je napisao(la):jaranov jaran isao sa starim koji je seceras vec duzi niz godina. sutradan nakon tog "tretmana" kada je izmjerio secer, bio mu je na normalnoj razini. ako mene lazu, lazem i ja
a gore sto neko napisa "ostane sasvim dovoljan iznos za njega". ja nezz odakle ti lupetas. fino je objavljeno od te 1KM koliko se naplacuje ulaz, 60kf ide zoi-u za troskove, a 40kf njemu koje ce sve dati u dobrotvorne svrhe ovdje u bih i bice objavljeno kome je tacno dato...
emir_89 je napisao(la):bas na toj emisiji sto sam gledao na discovery-u (ili je na nekom drugom stranom kanalu) je rekao da ne naplacuje svoje usluge iz razloga sto bi mu tada vjerovatno te "moci" oslabile. nego sve radi na humanoj osnovi...
AdnaNsa je napisao(la):emir_89 je napisao(la):bas na toj emisiji sto sam gledao na discovery-u (ili je na nekom drugom stranom kanalu) je rekao da ne naplacuje svoje usluge iz razloga sto bi mu tada vjerovatno te "moci" oslabile. nego sve radi na humanoj osnovi...
Ne naplacuje direktno to ti cijelo vrijeme govorim, nego ide preko ovog tipa voda itd. reci mi molim te razlog naplacivanja vode koju sipa po 4-5 cisterne dnevno, zasto tim istim ljudima koji su vecinom bolesni i siromasni ne daje daba vodu koju "napuni" energijom. On samo na tom sigurno uzima oko 10-15 hiljada dnevno. Meni je drago sto ovo radi jer ce makar od onih 1KM 40% za ulaz ici u humanitarne svrhe i pomoci ce nekom bar financijski a ovi ljudi koji ga posjete ce se osjecati bolje jer 100% vjeruju u to, pisao sam iznad razlog
Ne trebamo vise pisati da li lijeci ili ne, nego pisati iskustva, ko ode nek nam javi