mazda-boy je napisao(la):auu zvjer je zvjer.... znam ja ovo auto,stalno je u Bijeljini jel tako? Parkiran ti je u Sarajevskoj ulici...a izbor majstora ti je pravi,dobar majstor....
dobar majstor moj rodjak radi auta kod njega stalno...samo nemoj zuriti sa radovima polako..ako ti treba nesto vezano za hondu javi mi ja sam dobar sa ovim Black knightom on ti je majstor za to...ta honda mat-boja je njegova..pa eto javi se...a tu sam ja u gradu srescemo semenjic je napisao(la):mazda-boy je napisao(la):auu zvjer je zvjer.... znam ja ovo auto,stalno je u Bijeljini jel tako? Parkiran ti je u Sarajevskoj ulici...a izbor majstora ti je pravi,dobar majstor....
Hvala ako ozbiljno mislis Ja sam vidio sta je covjek i kako uradio a gledao sam i ostale pa se odlucio za njega, do sad sto sam vidio da je radio, uradio je vise nego dobro i mislim da nisam pogrijesio, a druga stvar uredan je i normalan covjek i samo mogu da ga pohvalim a eto vidjecemo i moje kad zavrsi pa ga pohvaliti jos
U Sarajevskoj jeste kad sam na poslu a stanujem tamo malo posle Hofmana.
Davor_ je napisao(la):ma ja zato i ide laksa 200kg sve TRULO hehehe :lol::lol::lol:
mazda-boy je napisao(la):dobar majstor moj rodjak radi auta kod njega stalno...samo nemoj zuriti sa radovima polako..ako ti treba nesto vezano za hondu javi mi ja sam dobar sa ovim Black knightom on ti je majstor za to...ta honda mat-boja je njegova..pa eto javi se...a tu sam ja u gradu srescemo semenjic je napisao(la):mazda-boy je napisao(la):auu zvjer je zvjer.... znam ja ovo auto,stalno je u Bijeljini jel tako? Parkiran ti je u Sarajevskoj ulici...a izbor majstora ti je pravi,dobar majstor....
Hvala ako ozbiljno mislis Ja sam vidio sta je covjek i kako uradio a gledao sam i ostale pa se odlucio za njega, do sad sto sam vidio da je radio, uradio je vise nego dobro i mislim da nisam pogrijesio, a druga stvar uredan je i normalan covjek i samo mogu da ga pohvalim a eto vidjecemo i moje kad zavrsi pa ga pohvaliti jos
U Sarajevskoj jeste kad sam na poslu a stanujem tamo malo posle Hofmana.