Imas tri nacina
najmanje al eto za ta tri znam pa sam se odlucio za ovaj.
Prvi mozda i najbolji, kad ti je sa limom i farbom sve uredu, lijepljenje mat folije, ako se dobro uradi izgleda po meni mozda i najbolje.
Drugi je baza plus fabricki zamjesan zakukuljen i zamumuljen mat lak - litar preko 120-150 markica.
I treci je ovaj sto cu ja da radim, sve kao metalik boja, znaci baza + lak u koji se dodaje mat pasta.
To su po meni normalni nacini a od nenormalnih
imas farbanje samo bazom odnosno prajmerom, ili farbanje jednokomponentnim mat sprejom koji imas kupit svuda
I ovi nenormalni izgledaju dobro dok se neko ne nasloni ili dok ne operes auto
a ona gore prva tri bi trebalo da traju iskto kao i svaka druga metalik boja.
Razlika izmedju tog fabrickog mat i ovog pravljenog mat je sto oni znaju kako ce se na kojoj temperaturi sta desavati a mi ne znamo
pa se u ovoj opciji mora pomalo mjesati i probati pa kad budes zadovoljan sa testom onda farbas a sa fabrickim mozes odma farbat i znati da ce rezultat biti priblizan kartici koju si vidio.
Sa ovim sto ti mjesas mozes da se malo igras i cak da dobijes bolji rezultat nego fabricki mat iz razloga sto je svakoj fabrici rijec MAT malo drugacije znacenje, neki ga tumace kao procenat umanjenja sjaja a neki kao procenat preostalog sjaja pa im onda MAT dodje sve oko 30% - 50% preko 50% je SATIN tako da s njima ne mozes nikako izac na kraj