Sporting je napisao(la):hvala na pozitivnim komentarima...
nadam se da ce biti u buducnosti nesto od toga, poz
samy je napisao(la):Sporting je napisao(la):hvala na pozitivnim komentarima...
nadam se da ce biti u buducnosti nesto od toga, poz
kumashine imam ti par ludackih ideja
samy je napisao(la):prvo drug rijesi prioritet o cemu smo sinoc pricali
ostalo je sve lako...ima kafica za to pa cemo laganini..
auto je beton.jedan od najljepsih puntacha u Sarajevu..
samo nemoj ljepiti puno po njemu..black je black
javi mi za ono sta je bilo ako sta mogu pomoc zovi na tel..
a vidim predlog da ga zakucas je super
samo ja ti preporucujem da sacekas proljece onda ga sastavi sa
zemljom:lol:
viktor04 je napisao(la):super punto, isti ko moj :icon_biggrin:
ako trebaš kakav savjet ili nešto oko sportinga,slobodno se javi
Sporting je napisao(la):viktor04 je napisao(la):super punto, isti ko moj :icon_biggrin:
Posjedujem ga tri god. tako da bih se ti meni trebao obratiti za savjet prije nego ja tebi salim se, vidjeo sam ovog tvog malisana...
dobro je sto je mlad kao i to sto je malo presao, nekad u buducnosti mi ga prodas, heh
viktor04 je napisao(la):Sporting je napisao(la):viktor04 je napisao(la):super punto, isti ko moj :icon_biggrin:
Posjedujem ga tri god. tako da bih se ti meni trebao obratiti za savjet prije nego ja tebi salim se, vidjeo sam ovog tvog malisana...
dobro je sto je mlad kao i to sto je malo presao, nekad u buducnosti mi ga prodas, heh
heheh ma joj meni je ovo treci punto mk2 a onih mk1 sam imao isto par kom,kao i bravo,uglavnom samo fiate vozim godinama :icon_biggrin:
vidio sam da imaš gljivu,moj savijet ti je da si staviš neki cda karbonski usis,najbolje bmc cda jer ce ti od ove gljive zezat senzor protoka zraka,povuče previše prašine i onda je pizdarija.meni se tako desilo pa mi se auto gasio i sl,ali uspio sam očistiti senzor i stavio drugi filter.
najbolje vrati ono kučište i stavi KN ili bmc panel i to ti je onda posao!
ja bi tako napravio ali nemam original airbox,a to tražim.ako znaš nekog da prodaje,javi
i kako ekipa kaže,malo spustiti,tipa eibach -3 ti je više nego dovoljno,ja tako imam i ful zadovoljan!
MarinM je napisao(la):lijep puntic... super...
Sporting je napisao(la):MarinM je napisao(la):lijep puntic... super...
hvala ja kontao da mi je auto pao u zaborav... heh