Član
Jel to bio medeni
Hajde nek je sa srecom,da te slusaju i jedna i druga 
Ma pomalo, kad je fino vrijemePriča mi jaran neki dan kako gasiraš Corsu u Zenici
Dobra je nema šta![]()
Na fotki su Tucepi, isao sam i u makarsku, dubrovnik...Makarska ?![]()
Hvala druze, protezem se koliko mogu, ima jos sitnica za odradit ali sve polahko dolazi na svoje..a i veci je cejf nego odjednom sve uraditMilina autic drug
Ma htio ja kupovati gume, nasao savu eskimo hp..430KM sve cetiri..195/50 r15...al nema zime, slabo snijega...samo tri dana nisam vozioOdlicna je ona bogami. Isti si ko i ja sto se guma tice, ja cijelu zimu vozim na ljetnim continental sport, doduse nove jesu ali i isao sam svagdje, nisam zapinjao nigdje. Upravu si za onu zutu kucku, hehe. I kod mene trepce non stop![]()
Meni nije, trosi ko tdiMozda nam je zato povecana potrosnja![]()
Pazim koliko moguOdlican autic..oduvijek mi se svidjala ta mala picilica...Dosta ljudi iznenadi to motorce u takome autu...Dobro je pazi![]()
Pazim koliko moguIde fino, pogotovo jer se kod nas pretezno vozaju one 1.0 i 1.2 korse, pa se svako iznenadi kad potegne
ispocetka sam govorio da je 1.0 troklipaca ona![]()
Dosao na posaoOdlican autic, jos 1.0 12v, leti. Inace, gdje se danas vozas na ljetnim gumama?![]()
Sta ocekivati od troklipaceDosao na posaoblinka ESP al mrsko mi bilo pjeske a taksija nigdje
malo pravo malo na bok
da si svirao mislio bih da mi neko psuje sto sam spor![]()
![]()