Član
Jel to bio medeni Hajde nek je sa srecom,da te slusaju i jedna i druga
Ma pomalo, kad je fino vrijemePriča mi jaran neki dan kako gasiraš Corsu u Zenici
Dobra je nema šta
Na fotki su Tucepi, isao sam i u makarsku, dubrovnik...Makarska ?
Hvala druze, protezem se koliko mogu, ima jos sitnica za odradit ali sve polahko dolazi na svoje..a i veci je cejf nego odjednom sve uraditMilina autic drug
Ma htio ja kupovati gume, nasao savu eskimo hp..430KM sve cetiri..195/50 r15...al nema zime, slabo snijega...samo tri dana nisam vozioOdlicna je ona bogami. Isti si ko i ja sto se guma tice, ja cijelu zimu vozim na ljetnim continental sport, doduse nove jesu ali i isao sam svagdje, nisam zapinjao nigdje. Upravu si za onu zutu kucku, hehe. I kod mene trepce non stop
Meni nije, trosi ko tdi pola lita vise kad je stisnemMozda nam je zato povecana potrosnja
Pazim koliko mogu Ide fino, pogotovo jer se kod nas pretezno vozaju one 1.0 i 1.2 korse, pa se svako iznenadi kad potegneOdlican autic..oduvijek mi se svidjala ta mala picilica...Dosta ljudi iznenadi to motorce u takome autu...Dobro je pazi
Pazim koliko mogu Ide fino, pogotovo jer se kod nas pretezno vozaju one 1.0 i 1.2 korse, pa se svako iznenadi kad potegne
ispocetka sam govorio da je 1.0 troklipaca ona
Dosao na posao blinka ESP al mrsko mi bilo pjeske a taksija nigdje malo pravo malo na bokOdlican autic, jos 1.0 12v, leti. Inace, gdje se danas vozas na ljetnim gumama?
Sta ocekivati od troklipaceDosao na posao blinka ESP al mrsko mi bilo pjeske a taksija nigdje malo pravo malo na bok
da si svirao mislio bih da mi neko psuje sto sam spor