Limpi je napisao(la):edoze je napisao(la):jucer Limpi jedno dvajes' puta :lol:
il je mozda triest" :lol: al ono na raskrsnici, meni muzika lupa, a ucini mi se da je neko trubio... gledam na retrovizore, nista ne vidim, drmaju i oni... kad eto edo sa kapicom na glavi prolazi
nije nash na jali al tu je to :icon_biggrin:kavaz je napisao(la):triza na jali
haha ja samo auto vidio, pa pretpostavio da je tamo, nekad oko 11 hadams je napisao(la):nije nash na jali al tu je to :icon_biggrin:kavaz je napisao(la):triza na jali
proso sam , al nesh mi bi ofirno svirat
NeverMind je napisao(la):vidjen magnum opet danas oko 7 sjedi pred prvom gimanazijom u autu sa jeranom nekim konto sam dal da se javim al hajd reko neka covjeka xD
vidjen isto seat leon amk venom ozada naljepljeno
kavaz je napisao(la):haha ja samo auto vidio, pa pretpostavio da je tamo, nekad oko 11 hadams je napisao(la):nije nash na jali al tu je to :icon_biggrin:kavaz je napisao(la):triza na jali
bukvalno prekoputa kod zandonjera sam bio svo vreme , a auto na X kod kontejnera, posle sam proso pored galery nedam marke za parking prije cu dat prosjaku,trizex je napisao(la):kavaz je napisao(la):haha ja samo auto vidio, pa pretpostavio da je tamo, nekad oko 11 hadams je napisao(la):nije nash na jali al tu je to :icon_biggrin:kavaz je napisao(la):triza na jali
Vidio sam ja tebe zato, gledam u auto, ti blenes ispred sebe a adamsa nisam primijetio
adams je napisao(la):bukvalno prekoputa kod zandonjera sam bio svo vreme , a auto na X kod kontejnera, posle sam proso pored galery nedam marke za parking prije cu dat prosjaku,trizex je napisao(la):kavaz je napisao(la):haha ja samo auto vidio, pa pretpostavio da je tamo, nekad oko 11 hadams je napisao(la):nije nash na jali al tu je to :icon_biggrin:kavaz je napisao(la):triza na jali
Vidio sam ja tebe zato, gledam u auto, ti blenes ispred sebe a adamsa nisam primijetio
.nOKe je napisao(la):nokkic danas na grbavici, neki ljetni setupi nesto