D_cash je napisao(la):Oko 4 sata maloprije IGy pored mobil medie ..ja sa druge strane na prosirenju kod kinga... Sivi clio mahnu jednom ali mislim da nisi vidio..pozz
Death_beat je napisao(la):ja ako trizexa bar jednom tokom noci ne vidim na Jali, ne racunam da sam bio na jali
znaci svaki put, makar jednom prodje!
IGY je napisao(la):D_cash je napisao(la):Oko 4 sata maloprije IGy pored mobil medie ..ja sa druge strane na prosirenju kod kinga... Sivi clio mahnu jednom ali mislim da nisi vidio..pozz
hmmm znaci ipak nisam prolupao, ucinilo mi se bas da mi neko mase, ali ono nepoznat mi auto pa nisam povezao odmah
Sahman_Turbe je napisao(la):u ponedjeljak sam vidjeo u zenici crni golf 4 providne stopke i jaka muzika cini mi se da je to clan foruma :icon_question:
trizex je napisao(la):Death_beat je napisao(la):ja ako trizexa bar jednom tokom noci ne vidim na Jali, ne racunam da sam bio na jali
Taj sam
inace , cini mi se da sam vidio Davor_ sinoc/jutros, moguce da mi se prividilo u 5 ujutro
Nexus je napisao(la):Sahman_Turbe je napisao(la):u ponedjeljak sam vidjeo u zenici crni golf 4 providne stopke i jaka muzika cini mi se da je to clan foruma :icon_question:
MTR furac:icon_biggrin:
Davor_ je napisao(la):trizex je napisao(la):Death_beat je napisao(la):ja ako trizexa bar jednom tokom noci ne vidim na Jali, ne racunam da sam bio na jali
Taj sam
inace , cini mi se da sam vidio Davor_ sinoc/jutros, moguce da mi se prividilo u 5 ujutro
ahahahah FLOJD FLOJD FLOJD FLOJD FLOJD :lol::lol::lol:
Sahman_Turbe je napisao(la):Nexus je napisao(la):Sahman_Turbe je napisao(la):u ponedjeljak sam vidjeo u zenici crni golf 4 providne stopke i jaka muzika cini mi se da je to clan foruma :icon_question:
MTR furac:icon_biggrin:
znaci to je MTR dobar mu je golfac