adel_tuzla je napisao(la):Danas malo na kafici sa Tuletom
P.S. avdija ti bezveze
eldin84 je napisao(la):Logan od clana Got2b danas pod branom na Modracu
Got2b je napisao(la):eldin84 je napisao(la):Logan od clana Got2b danas pod branom na Modracu
poso brate poso
nermin suljagic je napisao(la):Got2b je napisao(la):eldin84 je napisao(la):Logan od clana Got2b danas pod branom na Modracu
poso brate poso
kreči cojk branu
sve zavisi od toga gdje sjedis i koliko tesku olovku drzisGot2b je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Got2b je napisao(la):eldin84 je napisao(la):Logan od clana Got2b danas pod branom na Modracu
poso brate poso
kreči cojk branu
jedino tesko sto radim je da sjedim i olovku u ruci drzim:icon_smile:
nermin suljagic je napisao(la):sve zavisi od toga gdje sjedis i koliko tesku olovku drzisGot2b je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Got2b je napisao(la):eldin84 je napisao(la):Logan od clana Got2b danas pod branom na Modracu
poso brate poso
kreči cojk branu
:icon_exclaim:
:lol:
Got2b je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Got2b je napisao(la):eldin84 je napisao(la):Logan od clana Got2b danas pod branom na Modracu
poso brate poso
kreči cojk branu
TuLe je napisao(la):adel_tuzla je napisao(la):Danas malo na kafici sa Tuletom
P.S. avdija ti bezveze
ma bolji je od tvog mercedes
Ne pristaj mi na muku i ti A mislim da sam i ja tebe vidio kad si prolazio, i ti kruzas na ratkapidado307 je napisao(la):vidjen astrin golf parkiran preko puta doma armije, na celicarama, ala je ruzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan i moj je vec na celicnim, *ebes ga
Astra je napisao(la):Ne pristaj mi na muku i ti A mislim da sam i ja tebe vidio kad si prolazio, i ti kruzas na ratkapidado307 je napisao(la):vidjen astrin golf parkiran preko puta doma armije, na celicarama, ala je ruzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan i moj je vec na celicnim, *ebes ga