CoL3 je napisao(la):danas franki ili netko njegovog golfa vozi,na biscu oko 11:30 taman prelazim cestu![]()
nenad je napisao(la):haso je napisao(la):iza mene (u slavinovicima) neko mi je blicno ali nisam skuzio ko je, ksenoni me zaslijepilisve mi se cini punto, mozda nenad
![]()
Hehehe, ja sam bio, kreno do Adamsa![]()
Franki je napisao(la):CoL3 je napisao(la):danas franki ili netko njegovog golfa vozi,na biscu oko 11:30 taman prelazim cestu![]()
Jesam to sam ja bio, vidio sam vasDvoje troje vas bilo? Valjda ste to vi bili
haso je napisao(la):iza mene (u slavinovicima) neko mi je blicno ali nisam skuzio ko je, ksenoni me zaslijepilisve mi se cini punto, mozda nenad
![]()
haso je napisao(la):nebi reko da je solina, al imam neki punto crveni sa crnom haubom ali mu je i kroz crn (kod mene nije) pa cesto dodje do zabune![]()
daki je napisao(la):haso je napisao(la):nebi reko da je solina, al imam neki punto crveni sa crnom haubom ali mu je i kroz crn (kod mene nije) pa cesto dodje do zabune![]()
Jel se vozala neka honda civic plava za tobom neki dan, prvo po sjenjaku kasnije sam jos negdje vidio.
addo je napisao(la):Ja zaboravio za ovu temu! Uglavnom za 8 mart Limpi se vozika po Zenici, blicao sam mu na mostu ali je blijedo gledao!Skodilak uzivo izgleda bolesno!
![]()
GOLF TZ je napisao(la):ja sinoc izasao da kupim hljeb kad Daki stoji pod zenicom... mislim auto mu stoji a njega nigdje...![]()
daki je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):ja sinoc izasao da kupim hljeb kad Daki stoji pod zenicom... mislim auto mu stoji a njega nigdje...![]()
Bio u radnji![]()