CoL3 je napisao(la):danas franki ili netko njegovog golfa vozi,na biscu oko 11:30 taman prelazim cestu
nenad je napisao(la):haso je napisao(la):iza mene (u slavinovicima) neko mi je blicno ali nisam skuzio ko je, ksenoni me zaslijepili sve mi se cini punto, mozda nenad
Hehehe, ja sam bio, kreno do Adamsa
Franki je napisao(la):CoL3 je napisao(la):danas franki ili netko njegovog golfa vozi,na biscu oko 11:30 taman prelazim cestu
Jesam to sam ja bio, vidio sam vas Dvoje troje vas bilo? Valjda ste to vi bili
haso je napisao(la):iza mene (u slavinovicima) neko mi je blicno ali nisam skuzio ko je, ksenoni me zaslijepili sve mi se cini punto, mozda nenad
haso je napisao(la):nebi reko da je solina, al imam neki punto crveni sa crnom haubom ali mu je i kroz crn (kod mene nije) pa cesto dodje do zabune
daki je napisao(la):haso je napisao(la):nebi reko da je solina, al imam neki punto crveni sa crnom haubom ali mu je i kroz crn (kod mene nije) pa cesto dodje do zabune
Jel se vozala neka honda civic plava za tobom neki dan, prvo po sjenjaku kasnije sam jos negdje vidio.
addo je napisao(la):Ja zaboravio za ovu temu! Uglavnom za 8 mart Limpi se vozika po Zenici, blicao sam mu na mostu ali je blijedo gledao! Skodilak uzivo izgleda bolesno!
GOLF TZ je napisao(la):ja sinoc izasao da kupim hljeb kad Daki stoji pod zenicom... mislim auto mu stoji a njega nigdje...
daki je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):ja sinoc izasao da kupim hljeb kad Daki stoji pod zenicom... mislim auto mu stoji a njega nigdje...
Bio u radnji