MuMa Član 19.03.2012 #4.216 HAHAH TAko je brate xD xD ja msm da treba posebnu temu za nas xD xD svaki drugi clan pise Ili MuMa ili Trizex treba nama kakvu nagradu dodjeliti xD xD
HAHAH TAko je brate xD xD ja msm da treba posebnu temu za nas xD xD svaki drugi clan pise Ili MuMa ili Trizex treba nama kakvu nagradu dodjeliti xD xD
trizex Član 19.03.2012 #4.217 Btw vidio sam ti juce fokija na ilincici prodje kraj mene, al' cini mi se da nisi bio ti za volanom, negdje 5-6 popodne?
Btw vidio sam ti juce fokija na ilincici prodje kraj mene, al' cini mi se da nisi bio ti za volanom, negdje 5-6 popodne?
MuMa Član 19.03.2012 #4.219 HAHAHHAHAH Focus sam se voza po gradu xD salim se dao sam drugu da se malo provoza
edo_benz Član 20.03.2012 #4.223 vidjen sajo promjenio vozilo :lol: joj komsija jases sve zivo :lol: _nerko_u kal malo kulira s vozilicom elvis_h malo kod roditelja
vidjen sajo promjenio vozilo :lol: joj komsija jases sve zivo :lol: _nerko_u kal malo kulira s vozilicom elvis_h malo kod roditelja
_nerko_ Član 20.03.2012 #4.225 edo_benz je napisao(la): _nerko_u kal malo kulira s vozilicom Kliknite za proširenje... mora se malo vidio od mume :lol:
edo_benz je napisao(la): _nerko_u kal malo kulira s vozilicom Kliknite za proširenje... mora se malo vidio od mume :lol:
MuMa Član 20.03.2012 #4.227 _nerko_ je napisao(la): edo_benz je napisao(la): _nerko_u kal malo kulira s vozilicom Kliknite za proširenje... mora se malo vidio od mume :lol: Kliknite za proširenje... Malo rodjaka kopiras HAHA ma nema veze..... cudi me da me niko jos nie vidio xD
_nerko_ je napisao(la): edo_benz je napisao(la): _nerko_u kal malo kulira s vozilicom Kliknite za proširenje... mora se malo vidio od mume :lol: Kliknite za proširenje... Malo rodjaka kopiras HAHA ma nema veze..... cudi me da me niko jos nie vidio xD
mahe007 Član 20.03.2012 #4.228 ovaj TDI sa slike danas vidjen kod elektro-tehencike skole onda vidjena zelena honda i ja msm mumin motor parkiran kod NEW YORK-a nisam siguran ...
ovaj TDI sa slike danas vidjen kod elektro-tehencike skole onda vidjena zelena honda i ja msm mumin motor parkiran kod NEW YORK-a nisam siguran ...
MuMa Član 20.03.2012 #4.229 Ljudi sto ste vidjali vidjali ste focusa ode focus u petak iz mojih ruku xD rastajemo se