ArminM je napisao(la):danas sa amirom (Golfanaticars) popio jednu rodjendansku, fino smo se iscaskali
GolFanatiCars je napisao(la):ArminM je napisao(la):danas sa amirom (Golfanaticars) popio jednu rodjendansku, fino smo se iscaskali
ugodno saletilo se vremena
nermin suljagic je napisao(la):vidjen jutros adams na sickoj petlji,a vidjen i aServis na husinu,ali neznam jel me skonto
adams je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):vidjen jutros adams na sickoj petlji,a vidjen i aServis na husinu,ali neznam jel me skonto
koliki je hummer uuuuuuuu tebi trebaju dvije trake da prodjes cestom, nesto ti auto leglo, haman si ga natovario :icon_twisted:,
** vidjen LSD takodje na petlji
aServis je napisao(la):Jutros nermin sa borom, mislim da smo se obostrano vidili
nermin suljagic je napisao(la):adams je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):vidjen jutros adams na sickoj petlji,a vidjen i aServis na husinu,ali neznam jel me skonto
koliki je hummer uuuuuuuu tebi trebaju dvije trake da prodjes cestom, nesto ti auto leglo, haman si ga natovario :icon_twisted:,
propali mi zadnji amortizeri :lol:
aServis je napisao(la):Jutros nermin sa borom, mislim da smo se obostrano vidili
nesto ti jedva jutros,reko da se nisam zezno...
adams je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):vidjen jutros adams na sickoj petlji,a vidjen i aServis na husinu,ali neznam jel me skonto