Član
GOLF TZ je napisao(la):lover prije par minuta na skretanju prema batvi.. ja izasao da kupim hljeb.. ogladnio..
ejs ogladnilo se ovako kasno ehhehe
GOLF TZ je napisao(la):lover prije par minuta na skretanju prema batvi.. ja izasao da kupim hljeb.. ogladnio..
CoL3 je napisao(la):jesam sve super,samo sam se malo tresao po autoputu,ono sto je govorio za balans:lol:
wkd je napisao(la):NeverMind... skoda prelijepa... al fkt
CoL3 je napisao(la):clan Sandro mescini da sam ga vidio ili je identicna calibra sa identicnim felgama,sad se ne sjecam oko Brckog ili Doboja jucer
Sandro je napisao(la):CoL3 je napisao(la):clan Sandro mescini da sam ga vidio ili je identicna calibra sa identicnim felgama,sad se ne sjecam oko Brckog ili Doboja jucer
moguće oko 12 Doboj
jusuf je napisao(la):Danas malo kafenisali ArminM i ja, zvali smo i pioneera, ali je bio zauzet sa nekim stvarima na faxu
ArminM je napisao(la):jusuf je napisao(la):Danas malo kafenisali ArminM i ja, zvali smo i pioneera, ali je bio zauzet sa nekim stvarima na faxu
bilo fino druzenje, ostao ja jos malo kod cure i nazad
mislim da sam sreo peticu od clana aServis, iz pravca zivinica, koliko sam upratio neka plava djevojka je vozila, poprilicno sam siguran da je njegova petica