Astra je napisao(la):Ja samo Limpia vidjam na cesti aha, prefarbao sam masku u piano crnu, nadam se da valja, malo promjene nije na odmetLimpi je napisao(la):taman se popeo i uparkirao na trotoar prekoputa carsijske dzamije, a clan astra prolazi sa peticom na bulevar se ukljucuje, jel ono nesto novo na masci, kao piano black :icon_rolleyes: il mi se ucinilo :lol:
IGY je napisao(la):tema je Članovi na cesti.. ko je koga vidio,gdje ?
a ne o xenonima
Limpi je napisao(la):Astra je napisao(la):Ja samo Limpia vidjam na cesti aha, prefarbao sam masku u piano crnu, nadam se da valja, malo promjene nije na odmetLimpi je napisao(la):taman se popeo i uparkirao na trotoar prekoputa carsijske dzamije, a clan astra prolazi sa peticom na bulevar se ukljucuje, jel ono nesto novo na masci, kao piano black :icon_rolleyes: il mi se ucinilo :lol:
dobroo izgleda maska a standardno ovdje vidjam po ze, astru, uglavnom po bulevaru, kod suda, centra... a shelbya maltene uvijek, komsije, ako parkira ispred zgrade upracen je, il kod kontenjera ili u hladu prema prolazu i sluzbi vodovoda
Shelby je napisao(la):Sahman danas sa bendjolom u Zenici,oko 11:15,ode na sarajevsku
pioneer_09 je napisao(la):danas kavaz, prelomili koju pametnu:lol:
deyo cuva okolinu vozeci biciklo
i zatim suljagic na brcanskoj, masi masi al ne vidi on nista...:lol:
nermin suljagic je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):danas kavaz, prelomili koju pametnu:lol:
deyo cuva okolinu vozeci biciklo
i zatim suljagic na brcanskoj, masi masi al ne vidi on nista...:lol:
hehe,gdje si bio tacno?