dellas je napisao(la):Cista tempra i pljav bravo se susreli
BMW 316i 90god je napisao(la):Veceras vidjeni : siva cetvorka (iz spota amk venom), dvica siva/crna iz tima 69, i crvena trica kabriolet (bio je citav projekat na forumu al nez nik kako ide) i eky_123
Uploaded with ImageShack.us
jusuf je napisao(la):Sinoc oba daki-jeva Focusa kod New Yorka (Mozart), moram priznati da mi se vise svidja onaj malo stariji :icon_smile:
Ja samo Limpia vidjam na cesti aha, prefarbao sam masku u piano crnu, nadam se da valja, malo promjene nije na odmetLimpi je napisao(la):taman se popeo i uparkirao na trotoar prekoputa carsijske dzamije, a clan astra prolazi sa peticom na bulevar se ukljucuje, jel ono nesto novo na masci, kao piano black :icon_rolleyes: il mi se ucinilo :lol:
PoLo9n3 je napisao(la):Vidjen .noKe na ciglanama oko pola 4... P.S. ne radi ti lijevi xenon
.nOKe je napisao(la):PoLo9n3 je napisao(la):Vidjen .noKe na ciglanama oko pola 4... P.S. ne radi ti lijevi xenon
treci balast u mjesec dana :icon_mad:
morat cu stavit izgleda obicne sijalice, ne vole me xenoni
instalacija ok, ne trepere, ali samo se ugasi balast i to je to..
prosli put desi, pa opet, ovaj put lijevi
jusuf je napisao(la):Sinoc oba daki-jeva Focusa kod New Yorka (Mozart), moram priznati da mi se vise svidja onaj malo stariji :icon_smile: